elaine-lms-videorutor
DIGITAL UTBILDNING

Learning Management System – LMS

LÅT FLER TA DEL AV KOMMUNIKATIONSMETODER SOM SKAPAR FÖRÄNDRING

Learning Management System, LMS, är ett uppskattat och kostnadseffektivt sätt att erbjuda sina anställda utbildningsmöjligheter. Men det måste också fyllas på med ett intressant och givande innehåll. Du som läser detta är säkert här för att ni, som de flesta andra, har insett att det kan vara knepigt att kommunicera inom företaget. Det finns tidsödande möten. Det finns svåra samtal. Det finns oönskade beteenden. I Elaines LMS-erbjudande får du en professionellt uppsatt kursplan, från kartläggning av era behov till färdiga utbildningsmoduler. Så att fler kan ta del av allt från verksamhetsförändrande metoder till små tips som förenklar arbetslivet.

CASE: VOLVO

Volvo Cars ville först få verktyg för att hantera härskartekniker på möten. Men efter en undersökning var det tydligt att härskarteknikerna egentligen var ett ”symptom” på ”sjukdomen – back-to-back-möten”. En stor årskostnad givetvis. Med målet blev att sänka mötesfrekvensen tog vi fram tolv digitala moduler, som du kan se exempel på här på sidan.

CASE: WINNINGTEMP

Winningtemp har en AI-driven engagemangsplattform där de mäter arbetsglädje på arbetsplatsen. Genom att teama ihop med Elaine och LMS-erbjudandet kan Winningtemp nu även erbjuda en kurs med konkreta kommunikationsstrategier för att sänka personalomsättningen och förbättra välmåendet på arbetsplatsen. Kursen heter – "Hur man höjer sitt teams arbetsglädje".Elaine Eksvärd logo

Följ mig


LINKEDIN

LinkedIn logo

Få regelbundna tips och inspiration

Adress


ELAINE AB

Tegnérlunden 3, 2 TR
111 61 Stockholm

© ELAINE AB 2024

ROTOR DIGITALBYRÅ