Klar med boken och bamse förkyld


Gudars vad jag blev snorig igår kväll och når boken var fördigskriven var det som att förkylningen sa Nuuuuu kan jag komma, hurra! Artigt men lite jobbigt!

Jag städade hela huset när jag vaknade imorse trots att huvudet dunkade. Det är så jobbigt att vistas i stök när man äntligen är ledig. Sen bad jag Gustav att skriva ihop de sista delarna av utesoffan. Det gjorde han, nästan i alla fall. Bara en del kvar. Så nu kan man snart gå fritt i tvättstugan igen. Men se så mysigt det är vid poolen nu!

Hanna och Evelyn plaskade friskt trots de 16 graderna.

Pergolan har äntligen fått lite möbler! Den kommer även få tygtak, lampor och växter som slingrar sig. Kommer bli ombonat och bra när Micke tar hand om allt!

Om ett år tänker vi måla pergolan svart, men den måste ha stått i två år först. Nu ska jag kurera mig och vila. Kanske kolla hängsoffor på pinterest. Jag vill ha en under vår terass vid groventrén😍. Men vill ha en amerikansk sort som inte finns att hitta i Sverige. Swingbed heter det tydligen.

Så fin
Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Klar med boken och bamse förkyld”


  1. Carolina skriver:

    Kul att du bad Gustav att skriva ihop utesoffan.. hehe. Märks att du varit i en skrivbubbla! Vad fint ni har det och vilken otrolig lyx att kunna ge barnen allt som en själv bara kunde drömma om som barn! ❤️ krya krya!

  2. Kattis skriver:

    Tror man skriver ihop det, ”bamseförkyld”.

Lämna en kommentar