Tillfällig vinter


Det är så mysigt att vakna upp och se Gustav äta frukost och kaffet färdigbryggt. Han är vår early bird i familjen.

Jag har verkligen längtat efter träningen, David har beordrat mig att träna de hårdare passen varannan dag och så får jag lite lättare löparnas däremellan. Idag ska jag få ge mig på att gör 14×1 pullups. Han har nån sorts programmering åt mig som gör mig starkare på pullups. Jag vill så gärna kunna göra 10 till sommaren.

Jag började snickra ihop våra utemöbler igår som godkändes av samtliga barn! Men så kom vintern på besök.

Idag ska jag faktiskt få sminka och klä upp mig för att jag håller ett webbinarium i Härskarteknik. Det är ju skönt att efterfrågan finns! Jag saknar mina kunder och kollegor, jag saknar Sverige som det var för två månader sedan. Önskar bara att jag hade uppskattat det mer då.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Tillfällig vinter”


 1. real Hmm skriver:

  God middag!

  Minns du hur din blogg var förr? Det var mer dina tankar om vad du tycker om saker och ting. Högt och lågt stort och smått. Och inte så mycket om vad du ska göra varje dag. Det blandade du in bland det du hade i huvudet för dagen. Det är det som lockade iaf mig till att kommentera.

  Ingen kritik eller ens en önskan om att du ska ändra på hur du gör nu, bara en reflektion ifall du vill ha mer av en konversation på din blogg. 💚

  Hoppas ni får en härlig helg. Behöver ni filmtips har jag några inne hos mig. Säg gärna vad ni också tycker. 🌸

  https://foodforfika.wordpress.com/

 2. Elaine Eksvärd skriver:

  Asså tack snälla Hmmm, jag har nästan varit rädd för att dela mina tankar för att jag tänker så mörkt just nu. Men ljust ibland. Ska försöka mig på en tanke i alla fall! Älskar din feedback det vet du! Kram

Lämna en kommentar