I detta nu


Godmorgon mina sammetsapor! Är ni fortfarande här och hänger? Jag hoppas det trots gles uppdatering för nu börjar vi närma oss husets slutfas och då ska ni få se! I detta nu bygga sista delen av den platsbyggda bokhyllan ihop.

Att inredan sitt hem är för mig att ta hand om sitt inre. Jäklar vad jag får ordning i bröstet. Jag ser fram emot att visa er allt när det är klart.

Jag snackade passiv aggressivitet imorse i Nyhetsmorgon. Jag älskar att sätta ord på sånt folk saknar ord för men som sätter sig som en klump i magen. Här kan ni se klippet och jag hoppas så innerligt att ni får verktyg för att hantera det. Det var hela syftet med min medverkan idag. Hjälpa er utsatta. Ni ser klippet här.

I övrigt så tänker jag mycket på föräldramötet vi hade igår och hur lite som görs för att lära barn integritet i skolan. Ingenting. Men jag har anmält mig själv som föräldrarepresentant och ska ta ett möte med biträdande rektor för hur vi implementerar det i skolan då så många barn blir utsatta. Första steget är att jag ska bidra med böcker om integritet till samtliga förskoleklasser på Matheos skola! To be continued!

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “I detta nu”


 1. Jessica skriver:

  Hej jag är lärarstudent och har gjort ett arbete om integritet under två lektioner i en åk 2. Jag delar gärna av mig av min lektionsplanering som börjar med ”Barnen i kramdalen”.

 2. Är kvar här ännu :))) Och är nyfiken på hur det KÄNNS att flytta in i ett hus efter att ha alltid(?) bott i lägenhet? Var det självklart för dig för några år sedan? Känns det självklart nu? Känns det som om man plötsligt har så mycket mer jobb – och tar ni hjälp med allt sådant?

  Kram!

 3. Josefin skriver:

  Äntligen kan man se bilderna! ❤❤

 4. Ess skriver:

  Hej, tacksam för att du är så underbar. Jag jobbar som skolkurator, F-9, om du har chans så tipsa GÄRNA om böcker som hjälper barn att värna sin integritet.

  Kärlek till dig och alla dina söta i din familj från Ess

 5. Karolina skriver:

  Du är så inspirerande i att du tar tag i saker och verkligen GÖR något. Det är bland annat därför jag läser din blogg. Vi behöver peppa, utmana och hjälpa varandra att se sanningen i att ”ingen kan göra allt men alla kan göra något” och det gör du. Jag blir glad 🙂

 6. Anna skriver:

  En helt oviktig fundering… men varför ”en VARM fis…?” menar du inte ”en TYST fis”? Eller är per definition en varm fis alltid = en tyst smygare? För om den inte är tyst så vet man ju visst var den kommer ifrån… 😀

Lämna en kommentar