Bröllop på G


Mamma och Pascal är med oss och farfar och Emma är barnvakt till de större. Det är många som gifter sig i höst!

Mamma är verkligen min klippa och stjärna! Med tre barn och en massa företag så går det tack vare henne.

Vi börjar förresten närma oss mål med huset. Det är ju den nya terassen som ska byggas. Det är kvar. Jag har sparat före bilder av huset och det ska bli så kul att visa er hur allt förvandlades så småningom.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Bröllop på G”


  1. L skriver:

    Kanskje hun vil adoptere meg? Hun virker så goood! Eller kanskje jeg kan adoptere henne??

  2. Apolonia Igelski skriver:

    Ellen kæreste !!!!! Endelig fandt jeg din blogg. Jeg savnede sådan at læse noget som interesserer mig. Og det var din blogg. Læste hver dag i nogle år. Den sidste kunne jeg ikke kommentere på. Det er, som det var umuligt….. Dels havde jeg også Basedov øjensygdom. Dobbelt syn.(Har det endnu) Så glad at finde dig igen. Kæmpe knus. Apolonia

Lämna en kommentar