Jag kanske tog photoboot lite långt


Men när man träffar barndomsvänner, i princip hela Bredäng och Älvsjö på ett och samma bröllop, då kan man inte banga. Man får passa på!

Det var så vackert, känslomässigt och så roligt! Helvete vad jag dansade salsa! Det var ett chilenskt och balkan bröllop!

Att få mysa med Catten, hänga med alla goa människor jag träffade första gången på länge!

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Jag kanske tog photoboot lite långt”


 1. Linnéa skriver:

  Hej! Jag kan tyvärr inte se bilderna i de senaste inläggen. Jag såg att andra kommenterat om samma sak i det förra inlägget också. Jag hoppas att det går att lösa, jag vill ju inte missa den sista bloggtiden med bilder på huset och det 🙂 När jag ändå kommenterar kan jag ju ta chansen att säga att du är en sådan fantastisk inspiration och det är så roligt att få ta del av dina olika projekt och tankar! Kram

 2. Lovisa skriver:

  Jag ser inte heller bilderna. Men läsa det kan jag:D

 3. Elin skriver:

  Nä ser inga bilder jag heller. Varken i går eller i dag 😞

 4. Jenny skriver:

  Jag ser heller inga bilder varken i detta eller föregående inlägg. Är det något en kan göra själv åt det?

 5. Lina skriver:

  Jag kan se bilderna när jag använder Firedox som webbläsare men inte med Chrome.

Lämna en kommentar