Godmorgon mina varelser


Nu är vi tillbaka där allt började en gång i tiden. En reklamfri blogg med en ganska liten skara. Jag tror att jag har tappat en del läsare då jag fasat ut bloggandet, och det är ju förståeligt. Men då är ni en liten exklusiv skara. Så himla mysigt!

Nu ska jag äta frukost med min familj och sen blir det Gabbys bröllop. Tänk att hon gifter sig idag. Vi fick inte barnvakt, det är grejen med tre barn. Så jag går själv. Jag tar kort sen på det jag ska ha på mig. Jag tror det blir en av mina byxdressar!

Träningen går förresten toppen, men ni behöver inte vara oroliga för att jag ska skriva om det en massa här i slutet. Det blir en salig blandning av allt, men mest om huset och den nya podden tror jag. Berättar mer sen.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Godmorgon mina varelser”


 1. Afrodite skriver:

  Du är bäst, du är min inspiration 💖 Tack vare dig och mitt första barn valde jag att skola om mig till förskollärare, ni har fått mig att vilja vara där barnen är och göra gott 🌟

 2. Emma skriver:

  Jag kommenterar ju i princip aldrig men självklart följde jag med tillbaka 😘

 3. Åsa skriver:

  Självklart att jag följde med dig över till din blogg. Du inspirerar!!

  // Åsa

 4. Mandy skriver:

  Tyvärr ser man ff inga bilder 🙁

Lämna en kommentar