Psst


Precis alla sover, men jag försöker organisera mina kläder i garderoberna. Vilka kläder använder jag minst och hur är det med vinterkläderna. Ska jag ha dem nere i groventrén eller ska jag bara ha dem i sovrummet och byta plats sen. Sådana funderingar halv ett på natten. Fint är det. Jag har testat duschen där uppe. Matheo har badat. Allt är så fint och så nytt. Soffan högst upp saknar jag ord för. Hela övervåningen är precis så som jag hade hoppats på och lite till. Galet stor soffa som passar perfekt mellan väggarna. Nu ska jag fortsätta vika kläder. Jag tycker det är lika roligt som att trä skosnören på 89 skor. Ungefär känns läget nu. Konfetti! Fifan

PS: Var bilden förresten lite to much? Jag tänkte att ash kunde varit en bikini jag hade på mig och pallade inte ta en ny. DS

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Psst”


 1. Sofia skriver:

  Mysigt! Just det där med logistiken i ett nytt hem blir inte alltid rätt från början. T ex i vilka skåp i köket ska man ha vad så att det man använder mest är lätt att komma åt, tömma diskmaskinen etc. Men inget är ju hugget i sten så det är ju bara att testa sig fram.

 2. M skriver:

  Fast sitter trosorna fast i något? Haha

  • Anette skriver:

   :-). Tänkte samma först, som att någon drog i dem. Tills jag kom på att det var en skugga på väggen…

   Fina trosor måste jag säga!

 3. Magdalena skriver:

  Märkligt med hur man kan tolka en bild olika. Hajade till först och tänkte verkligen ”too much”. Sen såg jag att grabben låg bredvid och då ändrades uppfattningen direkt till ”åh vilken underbart mysig mor och son-bild och vad vackert!” Ser bara härligt ut! Kram och lycka till med inflyttningen!

 4. Em skriver:

  Min kommentar har visserligen inget med inlägget att göra men blev så rörd av en händelse igår. Skulle ut på promenad och passerade en granngård. Där hör jag hur en mamma sitter med sin dotter och dom går igenom ”stopp min kropp” och hur den här lilla flickan ska agera när något känns obekvämt. Vet inte egentligen vart jag vill komma med detta men TACK för allt du gör för alla barn!

  • Charlotte skriver:

   Har gjort samma reflektion när jag hört barn (egna och andras) som pratar om ”privata delar” på ett sätt som andas självklar integritet. Tack Elaine!!

 5. Erica skriver:

  Så himla mysig bild!! Inte alls too much, bara supermysig ju.

 6. Josefine skriver:

  Så himla härligt att få flytta in i sitt hem som man så länge planerat och längtat efter!!! Kan tänka mig att allt är skinande rent och luktar nybyggt med?

  Bilden är superfin, och absolut inte to much?

 7. Anette skriver:

  Fint och sexigt!

 8. Steff skriver:

  Du ser bekväm och avlappnad ut, det är det enda jag ser i bilden. Kram!

 9. Fröken+K skriver:

  Nyduschad tänkte jag. O sen vilka roliga t trosor

 10. Ingela skriver:

  Nej då, fint foto!

Lämna en kommentar