Dom är så söta


Evelyn och Pascal är så goa ihop. Dom är ju nästa pseudotvillingar då det knappt är ett år mellan dessa två. Pascal är två över kurvan för sin ålder och Evelyn är en under kurvan för sin.

De med Williams brukar bli lite kortare än snittet i den egna familjen. Så Evelyn kommer troligen att bli medellång i Sverige, men kortare än oss övriga i familjen. Jag tycker det märks nu när hon sitter bredvid vår lilla jätte Pascal. Allt kommer bli bra. Älskade Evelyn, vi är så tajta nu hon och jag. Blir så glad när hon blir lite mammig. Hon älskade förresten sin födelsedag och sitt nya rum. Hennes favoritfärger är ju lila och rosa, det är alltid de leksakerna och legobitarna hon har plockat upp av allt som finns ända sedan hon var 1.5 år.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Dom är så söta”


 1. E skriver:

  Gullisar! Vilka fina barn du har ♥️♥️♥️

 2. Karin skriver:

  Är inte E född maj 2015 och P augusti 2017? Det blir ju drygt två år. Eller är jag helt ute och cyklar..? E fyllde ju 3 år här precis och P har i te fyllt 1 år än.

 3. Ida skriver:

  Alltså barn i glasögon, kanske det gulligaste som finns!
  Ett oombett tips kommer här: det finns band en sätter runt nacken så att glasögonen sitter på ordentligt. Har en femåring som visserligen ser ut som en gullig liten professor när han tittar över glasögonen men de gör ju inte så bra nytta då… Menar alltså inte att glasögonen sitter fel nu men att ni kanske har samma problem att de hamnar snett? Tog ett tag för oss att hitta till snörena runt nacken nämligen

 4. Johanna skriver:

  Men så stor Evelyn ser ut när hon har uppsatt hår! Supergulligt. Och jag gillar glasögonen.
  Kul att se mer av Pascal också. Han ser verkligen stor ut. Jag har en dotter som är lika gammal, det skiljer bara nån dag har jag för mig. Men hon är mycket mindre och har mer bebisaktig frisyr.

 5. Jennie skriver:

  Jag tror att du har missuppfattat definitionen av pseudotvilling. Då ska det skilja max 18 månader mellan syskonen. ?

Lämna en kommentar