Barnboksmötet gick bra


Herregud vad inspirerad jag är! Vet inte var jag ska börja! Jag hade möte med Ulrika som är förläggare på Bonnier Carlsen Förlag. Man kan säga att hon pratade i en timme och jag antecknade. Herregud vad mycket jag lärde mig i skrivarprocessen.

Det känns som jag har fått en timmes workshop i konsten att skriva en barnbok, men inte bara det. Jag fick en massa inspiration för min krimbok också. Jag ska marinera detta över helgen, sen ska jag börja skriva om hela boken nästa vecka. Nu ska jag hem till Pascal för vi ska på åtta månaders kontroll.

Jag är så tacksam för mitt liv idag. Det blev en helt annan dag mot hur dagen började igår. Skulle jag få en nedlåtande kommentar idag skulle jag bara vara snäll tillbaka. Jag önskar att jag hade den kapaciteten varje dag.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Barnboksmötet gick bra”


 1. wigwag skriver:

  Fast du fick ingen nedlåtande kommentar igår utan en fråga varför du kalla någon för psykopat. Om det fanns diagnos på det. Hur fan kan du få det till en nedlåtande kommentar om dig? Ska folk här på bloggen, de vars kommentarer du låter stå kvar, göra vågen för dig varje gång du uttalar dig och ger dina personliga bedömningar för att inte vara dumma mot dig. Nej nån sån dag har jag aldrig haft och kände jag så skulle jag söka hjälp.

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Trollens troll som sänd från ovan ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

   Blockad för livet dessutom, men lyckas även komma igenom.?

   • Hmm skriver:

    Dags för blocklektion hos CamCam. ?

    I övrigt så är jag allt för god ton och att man kommer längst med det. men inte dummare än att inse att vissa bara förstår när man ”slår” tillbaka.

    Samt ingen kan förvänta sig att man ska ha tålamod jämt. Ibland måste man bara få lov att fräsa ifrån.

 2. Sonja skriver:

  I love your blog den är så skön

Lämna en kommentar