Godmorgon


Nu är jag på väg mot Nyhetsmorgon helt osminkad och insmord i härliga ansiktsgrejer som Josefin sagt att jag ska använda. Saknar henne. Tror hon får bli mitt kompissamtal innan jobbet idag. Mitt mål är att ha hunnit prata ordentligt med barnen, träna innan de vaknar och sen samtala med en vän på väg till jobbet. Så tänker jag att kvällarna är Gustavs och mina ihop.

Jag kollade minimalistiska garderoben och hittade en blå dräkt som jag nog aldrig haft i tv alls. Känns kul att kunna komma i nåt nytt. Idag ska vi prata hälsningar då domen mot en som vägrade hälsa på sin kollega av religiösa skäl, den meddelas idag. Mycket intressant!

Jag drömde mardrömmar om Leif GW och Janne Josefsson. Jag sa att jag beundrade dem delvis men undrade även varför GW tyckte synd om ”grabben” Virtanen. Då blev de fulla och slemmiga. En började rycka i mitt bröst. Vaknade svettig och rädd av att det var Pascal som drog i bröstet och log med sina två tänder. Haha, hjälp!

Nu ska jag in i studion sminkad och klar!

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Godmorgon”


 1. Diana skriver:

  Så snygg! Lycka till. Alltid lika kul och intressant att se dig i tv rutan. 😀

 2. Tessan skriver:

  Och jag kommer få äran att lyssna på dig live idag i Gävle! Ska bli så spännande!

 3. hanna skriver:

  Hur snygg dress som helst, vart kommer den ifrån? <3

 4. Ewa skriver:

  Det ingår i vanligt folkvett att hälsa på människor runt omkring.

  • K skriver:

   Alla får göra som de vill.

   • Ewa skriver:

    Helt klart, tror inte att någon har sagt någonting annat. Som liten tulta fick jag lära mig att vara artig, det sitter i ryggmärgen. När jag är i Spanien räcker jag inte fram handen utan kindpussas eftersom det är deras sätt att hälsa. Att vara artig är en del av att ta seden dit man kommer.

Lämna en kommentar