Morsning


Godmorgon mina snöbollar. Idag ska jag träna på morgonen och sen följa med en vän och testa brudklänning. Så mysiga aktiviteter i vinterlandet. Hämta pass ska jag göra också, till mig och lilleman.

Vi åker till London imorgon, mina grabbar och jag. Min pappa har kusiner där som jag ska få träffa. Deras pappa (farfars bror) sa upp kontakten med farfar med familj då min farmor drack för mycket och saker stod inte rätt till med ”Arnes pojkar”. Det ska bli så intressant att prata med kusinerna Åsa, Anna och Karin som jag ju redan pratat med massor. Karin är så fin.

Först skulle bara Pascal och jag prata men så fick Matheo höra att jag skulle till London.

Matheo: Där finns ju världens största klocka. Varför får inte jag följa med?

Det var en jättebra fråga. Så nu får han följa med. Imorgon åker vi om planen lyfter vill säga.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Morsning”


  1. Cissi skriver:

    Men så stor han har blivit! ?

  2. Loppan skriver:

    Snökaos här – inställda tåg, bussar o div. Skulle inte rekommendera att åka även om planet mot all förmodan åker vilket jag betvivlar.

  3. Anneli skriver:

    Om ni kommer iväg kan det kanske vara värt att tala om för Matheo att klocktornet på Big Ben renoveras, så han inte blir besviken. Tornet är inklätt i byggnadsställningar och klockan vare sig syns eller klämtar så det är inte mycket att se för en liten person just nu tyvärr.

Lämna en kommentar