Snart februari


Jag tror att jag blivit en riktig nyårsfanatiker, jag tänker att jag utvärderar januari för att se hur det har gått. Jag tänker att det gör att man ser var man hinner med på en månad och har kvar för utmaningar för året. Av månadens 31 en dagar lyckades jag träna 15 gånger så det är ju varannan dag så här långt. Mobilparkeringen är det som går åt helvete. Så nu har jag lagt in en påminnelse att lägga ifrån mig mobilen när jag kommer hem och dessutom läsa en bok innan jag somnar istället för att scrolla mig till sömns. Scrollet ger mig ingen ro, tar aldrig slut och jag jag somnar hellre till ljudet av Pascals andetag och blicken på mörkret utanför fönstret tillsammans med mina tankar. Så jag ser första februari som mitt nya nyårsafton vad det gäller målet att mobilparkera. Vegan går galant. Jag äter veganskt nu, 100%. Dokumentär är ju som sagt på G. Gustav och jag har varit på två av 12 dejter. Det är inte illa.

Jag gillar det här året. Det börjar bra. Nu vill jag att det ska fortsätta mobilfritt. Jo, jag har fått en mer avslappnad relation till bloggen också och det är av ett skäl – jag har slutat kolla bloggportalen. Så himla skönt. Då bloggar jag mer genuint och utan stress. Huruvida folk följer mig eller inte får kvitta en smula för jag måste ju ändå få vara den jag är oavsett hur statistiken påverkar.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Snart februari”


 1. Malin skriver:

  Mobilen har vi aldrig haft o sovrummet. Varför ska man det? Vi läser gammal hederlig bok av papper. Och använder väckarklocka/klockradio. Och slipper bli störda av massa pling o aviseringar.

 2. Blå skriver:

  Hej, vill tacka för din fantastiska föreläsning i Västerås igår. Jag har bara sett dig på tv (och läser din blogg förstås) och du har en sådan karisma och scenglädje.
  Du gjorde min dag! Jag gjorde mina anteckningar efteråt som jag ska plocka fram och använda mig av framöver.
  Jag ska försöka gå någon av dina retorikkurser i framtiden då detta verkligen gav mersmak.
  Att du sedan kämpar för barnen utöver detta är ju bara helt otroligt! Stor kram och massa kärlek till dig.
  Blogga i den takt som du vill, känner och orkar. Vi finns här.
  Från en blå. ?

 3. Funkisfamilj.nu skriver:

  Kämpar också med bok framför mobil. Men vanlig väckarklocka är på inköpslistan, såväl som att tömma en gammal Ipad att använda enbart till recept vid matlagningen när böckerna vi har inte räcker till.

 4. Vad hälsosamt och nyttigt med en bättre bloggrelation – du behöver verkligen inte kika på några siffror, du är grym oavsett var på listan du hamnar <3

Lämna en kommentar