Vi har hittat henne


Det är sällan svaren på frågorna som avgör. Det är snarare blicken, magkänslan och i vårt fall – ett delat skratt. Jag tror vi har hittat vår barnflicka, hon känns hur skön som helst. Jag visste efter en minut att jag ville ha just henne. Ungefär så jag kände för alla våra anställda på Snacka Snyggt. Klockrena personer hela högen❤️

Nu ska jag snart ställa mig i köket och laga mat till truppen. Jag känner mig så lycklig och tillfreds. Guldbaggetalet är över och hälften av partiledarintervjuerna är klara. Det känns helt magiskt. Bobbo Krull som leder hela projektet säger att det blir riktigt bra material. Vi får se på vilket sätt detta kommer att visas. Men som jag längtar att visa er materialet. Jag gjorde bort mig under intervjun med Jimmie Åkesson, men det bjussar jag på. Patrik och Bobbo kommer reta mig resten av livet för den frågan jag ställde Åkesson. Jävla skämskudde men jag var också helt slut efter guldbaggegalan som var dan innan. Ni får se fadäsen filmad sen.

Nu ska det lagas veganskt fifan. Puss!

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Vi har hittat henne”


  1. Hmm skriver:

    Eller som man också kan säga ; Nu ska det lagas mat. ?

  2. Sofia skriver:

    Vilken Argentur använde ni er för att hitta en bra barnflicka?

Lämna en kommentar