Ombytliga paret Eksvärd


Jag tycker det är så roligt hur Gustav och jag kan byta stil totalt. Gustav är nån mix mellan Jesus, gangsta, talkin’ to me, stil. Och jag fick vara Soul diva, wanna be Diana Ross, afro power deluxe. Jag gillar den stilen.

2017 var jag gravid med Pascal och fruktansvärt illamående. Det blidde inget Elle-galan då. Men 2016 var Gustav och jag lite mer Barbie och Ken looken. Också fin men väldigt snäll.

Vilken gillar ni mest? Jag är så kär i afrot att jag smäller av. Men jag har svårt att välja vilken Gustav jag helst hånglar upp. Båda två tror jag. Vilken look tycker ni är snyggast? Coola paret eller fina paret Eksvärd?

Nu ska jag upp på tele två arena och ha en föreläsning som Petter Stordalen anordnar för 3000 personer. Ingen press alls. Haha, jag är så peppad! Jag ska visa min outfit sen, men jag tror wanna be soul diva looken är här för att stanna!

Bloggvännerna har ordet

27 svar till “Ombytliga paret Eksvärd”


 1. ErikaJ skriver:

  Jag gillar män som ser välvårdade ut så jag väljer Gustav i kostym. Dig som cool afro-woman.

 2. Tina skriver:

  2016 utan tvekan, snyggt med stil.

 3. Kikki skriver:

  2018. Ni är ursnygga bägge två och ser väldigt tillfreds ut <3

 4. Martina skriver:

  Ni är så fina tillsammas. ÄLSKAR ditt hår, så underbart snyggt! 🙂 Håller på att läsa din bok nu, ”Medan han lever”. Du är verkligen bra på att skriva, även om det är en hemsk bok att läsa. Har inte kommit så långt än, för jag klarar inte att läsa så mycket åt gången för jag blir så himla berörd och också illamående för att vara helt ärlig. Det är skrämmande att läsa om vad en man och en pappa kan göra mot sitt barn. Men jag blir också mer medveten och observant i den stressiga vardagen i mitt arbete på en förskola. Tack! Varma kramar, Martina

 5. Sofia skriver:

  G 2016 men du båda 😀

 6. Emily skriver:

  Älskar afrot! Men kanske för att jag hellst rockar samma frisyr själv… ☺️?❤️

 7. Åsa skriver:

  Du passar i båda men Gustav bör skippa skägget omedelbart. Han kan ha håret långt eller kort, båda passar honom. Men skägget bör vara MAX 5 dagar. Har han ett skägg som växer fort så max 4. Han är ju toppensnygg i grunden men han syns knappt bakom sin Lejonkungen-look 😉

 8. Sanne skriver:

  Gustav passar så bra i längre hår. Jättesnyggt. Gillar din soul-diva look. Du är otroligt vacker. Lite mindre tillrättalagt tycker jag alltid är roligare.

 9. Johanna skriver:

  Älskar 2016 på er båda! Men tycker att afrot är snyggt också.

 10. Mimmi skriver:

  Soulqueen-Elaine och putsade Gustav, om man nu måste välja. Men ni är ju snygga jämt.

 11. L skriver:

  2016 är min favorit 🙂

 12. alexandra skriver:

  Älskar din afro-look, du är mitt fri-kort på kvinnoavdelningen haha Jag älskar ju lite jazzy jesus look (min kille är israelit;-) så absolut en långhårig Gustav… (Han verkar vara en sådan fin man inifrån och ut, liksom du kvinnokämpe för barnens bästa etc) Sunbeams from BCN

 13. Åsa skriver:

  Gillar bäst 2016! Tycker absolut Gustav ska skippa skägget 🙂

 14. Laura skriver:

  Du är en SOUL Queen! Så kaxigt snygg & det passar din personlighet med allt ditt driv och engagemang! Beautiful!

 15. F skriver:

  2018 helt klart. ÄLSKAR den looken. Håret är helt fantastiskt och klänningen är den perfekta balansen mellan coolt och classy.

 16. Hanna skriver:

  Du är så sjukt vrål snygg i afro så jag måste ju såklart säga Diana Ross looken. Och Gustav passar faktiskt riktigt bra i jesus looken! ☺️

 17. Linn skriver:

  Jag personligen gillar mer vårdat skägg om karln ska ha det. Tycker dock Gustav gör sig bäst på bilden från 2016 och du är vacker på båda. Älskar dock ditt hår på årets bild!!

 18. ML skriver:

  Första bilden! Din look är svinsnygg och passar dig! Och skägg ska det va!

 19. Karin Larborg skriver:

  Coola paret, ni är så fiiiina i båda, allt klär en skönhet ?

 20. Nin skriver:

  Definitivt du 2018. Älskar håret. Du ser cool och snygg och stark ut. Tyckte du var snyggast på hela galan när jag såg en uppställning. De flesta var antingen (imho) lite för tråkiga eller för crazy. Och Gustav 2018 i 2016-kostymen (älskar mörkblå kostym).

 21. Hanna skriver:

  Soul-diva och 2018 looken för er båda!!! :D<3

 22. anna skriver:

  Tror Gustav trivs bättre i skägget och lediga kavajen och enklare skjortan. Du ska ha afro ju puffigare och luddigare desto bättre. Kör lite mer vågade färger och först och främst ha kul ❤️❤️❤️

Lämna en kommentar