Godmorgon


Pascal och jag tog sovmorgon idag. Vi var uppe så sent igår med att skriva feedback till alla kursdeltagare. Vilket gäng jag fick träffa, känner mig alldeles varm och glad över den retoriska utveckling vi bidrog med dessa dagar.

På tal om utveckling så ska jag ta mig till huset och se hur det går där. Byggmötet börjar om 30 minuter. Det är en hel del jag ska göra. Kontakta leverantörer för soffor, toaletter, blandare och gud vet vad. Det viktigaste tycker jag är toaletter, soffor och sängar. Man hänger ju där en del. 🙂 Har ni några tips?

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Godmorgon”


 1. Louise skriver:

  Vägghängd toa! Hade det i förra huset. Så mycket mer praktiskt.

 2. Izabella skriver:

  Hej! Kan du inte lägga upp en bra bild på ditt nya hår? Är ju så nyfiken och tycker det är så coolt men jag har bara sett bilder när du ha håret uppsatt.
  Ha det gott! 😀 Kram

 3. Karin skriver:

  Hej!
  Vi har världens skönaste säng Cape Farewell från Mio som för andra året blivit utsedd till bästa sängen http://www.testfakta.se/sites/default/files/tittbild_red-tabell_mio_kontinental160826.pdf
  Vi är supernöjda och nej jag har inget involverat med Mio mer än att jag är kund där ?
  Trevlig helg!

 4. Hej! En grej jag skulle vilja ha, förutom ett stort badkar, är en dubbeldusch! Så himla praktiskt när man ska tvätta håret på sina barn, det gör man ju i ganska många år tänker jag! Även när barnen duschar tillsammans, eller som när jag och min man ska duscha tillsammans då vi alltid vill ha så olika temperatur ?

Lämna en kommentar