Lunch med Paula


Oavsett hur mycket jag har att göra så försöker jag trycka in saker som värmer hjärtat vid tillfällen då man gör saker man ändå måste – som att äta lunch. Paula och jag flydde regnet och tog burgare på Rhino.

Hon är precis så fin som man får intryck av på hennes blogg. Kanske lite finare ändå. Så omtänksam och vuxen. Jag blir så inspirerad av att hänga medhenne. Jag får tusen idéer om hur näringslivet skulle ha nutta av hennes kompetens i cobtentfrågan.

Hon lärde mig lite content management, jag sög på det. Min bild.

Paulas bild??

Jag ska bli bättre på visuell content. Svårt.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Lunch med Paula”


 1. Tina skriver:

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/XGWxW/flickor-tvingas-flytta-hem-till-hedersvaldet
  Random länk, jag hoppas att Du och feministerna agerar. Varför är det så tyst? Dessa medsystrar behöver support, trots att jag inte är feminist.

 2. Carro skriver:

  Du ser oförskämt pigg ut! Man kan inte tro att du är en nyförlöst trebarnsmamma. Har du nåt knep? 🙂

 3. Anna skriver:

  Neeeeej, bli inte en ”sån” influencer. Är så trött på perfekt yta och arrangerade bilder. Älskar när man får se verkligheten som den är med morgonrufs, tandkräm på spegeln och torkställning i bakgrunden.

Lämna en kommentar