Godmorgon


Vi är uppe tidigt tidigt för mamma ska vara med i Nyhetsmorgon och diskutera hur man sätter gränser på sexistiska kommentarer och ger svar på tal när de dyker upp. 07.15 ser ni mig i rutan.

Gustav och jag ska tömma lägenheten på krimskrams som vi inte vill ha. Det känns lite vemodigt att allt ska packas ihop imorgon. Men då kan drömmen om huset äntligen infrias. Vi får ju trots allt nycklarna på fredag. Jag känner att jag kan glömma det ibland.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Godmorgon”


 1. Bc skriver:

  Fast vad gör du där när TV4 blundade under så många år!?

 2. Nathalie skriver:

  Hej! Hur orkar du med allt?! Jobb, träning, blogg, sociala medier, 3(!) barn och dessutom alltid så lugn och harmonisk (utifrån insta stories) Får du bra sömn på nätterna? Kan inte förstå hur du klarar allting. Antingen får du mkt hjälp av din man eller så har du superkrafter hehe. Du är grym och en förebild!!

 3. Emma skriver:

  Hej!
  Jag såg dig på stan igår på Kungsgatan och var lite sugen på att komma fram och säga hej, men fegade ur lite. Hur ser du på folk som kommer fram till dig på stan? Är det okej eller vill du vara ”privat” när du inte jobbar? 🙂

  Kram

Lämna en kommentar