Mammas lilla wc


Det var ett tag sedan jag både var hemma hos mamma och visade er hur det går. I detta nu görs det sista i den lilla wc:n för att det ska se ut så här.❤️ på ett ungefär i alla fall.

Lagom tills hennes lägenhet är klar så börjar renoveringen av vårt hus. Det känns som en bra ordning att mamma får det fint innan jag får det. Känns som man ska tacka de som kämpat för en innan man gottar i saker själv. Fina mamma❤️

Jag ska visa er före och efter bilder när jag är där nästa gång. 

Imorgon packar de ur lägenheten påLiljeholmsvägen 12. Två år bodde vi där. Det börjar kännas sorgligt.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Mammas lilla wc”


 1. Elin skriver:

  Snälla behöver råd!
  Har en kollega som inte förstår det med eget utrymme och står alltid och trycker emot andra när man pratar. Jag har försökt backa, säga till henne och alla de tips jag hittat men hon förstår inte. Det är väldigt jobbigt. Står jag och pratar med en annan kollega så kan personen ställa sig i mellan mig och den jag pratar med och börja lägga sig i. Börjar personen prata med mig och jag säger ”tyvärr så har jag lite bråttom så jag hinner inte prata” och börjar gå iväg så kommer hon efter och pratar eller så börjar hon skrika saker till mig medans jag går iväg. Jag vet inte vad jag ska göra för att få henne att förstå!

  • ErikaJ skriver:

   Hon måste ju ha någon diagnos… verkar ju inte alls kunna läsa signaler. Såna människor måste man vara övertydliga med.

 2. kaffekunnig skriver:

  Det där ser amazing ut.. just wow.

 3. Ida skriver:

  Det är så sorgligt att flytta från boenden man trivs bra i! För 6 månader sen flyttade vi till en jättefin, större lägenhet för att vi ska få plats med kommande barn. Men jag saknar min fina etta VARJE dag.

 4. Anna skriver:

  Är det någon som vet var spegeln kommer ifrån? Jag har letat efter en liknande jättelänge!

Lämna en kommentar