Lite kaos och mycket kärlek


Pascal och jag har tränat. Glömde bh:n så tutten och naveln fick bekanta sig lite. Mycket kärlek där.
Min vigselring har varit borta sedan den 6/10. Det var samma dag som jag hade frukostföreläsning på Bonnier och träning direkt efter det. Det är lite kaos, men ännu inte sorg. Jag har förhoppningar om att den ska dyka upp. Det står Gustav 17/9 2011 i den. Ser ut då här. Vi saknar varandra, låt oss hitta tillbaka.?mycket kärlek.

Nu är jag ”hemma” och bh:n sitter på plats.

Gustav lägger barnen, Pascal är mätt och sover i mitt knä. Jag klurar på repliker till sexistiska kommentarer. Jag hoppas att få kunna ge dem till er inom kort.

Godnatt gott folk och tack för att ni är här❤️

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Lite kaos och mycket kärlek”


 1. Sofia skriver:

  Hej!
  Du har peppat mig mycket till att våga fortsätta styrketräna under graviditet! Te x körde jag rodd idag och tänkte på dig 🙂 Har du några tips på övningar som funkar i slutet av 2 och så 3 trimestern?

 2. Jenny skriver:

  Ett tips ar att ringa pantbanker I naarheten av gymmet och bonniers. Man vill tro det basta om folk men maste vara garderad ? hoppaa den kommer fram

 3. Elin skriver:

  Åh va bra! Du som har talets gåva kan hitta rätt kommentarer vid en situation där en sexistisk kommentar kastas över en. Vore så skönt att kunna ”ge svar på tal” som verkligen gav effekt. Heja dig!

 4. Annelie skriver:

  Mysigt inlägg.

  Hur bemöter man någon som är passivt-aggressiv? Jag har en kollega som är det och jag blir alltid lika ställd. Kommer aldrig på något bra att säga. Har du några tips?

 5. Ewa skriver:

  Jag har själv blivit ”utsatt”. En gäst till min chef, båda män, klappade mig mycket lätt på rumpan med en blinkning och sade till min chef ”är det såhär Du har det varje dag”? Min chef svarade ”jag ser det som en bonus på jobbet”. Skulle jag ha lämnat rummet skrikande och gråtit ut hos mina ”medsystrar”? Det var en komplimang i en ganska grabbig miljö, hade det varit en kvinna så hade örfilen vinit snabbt och hårt.
  Vad ger en kille för svar till sexistiska kommentarer från tjejer/kvinnor? Eller tar han det som det är menat utan att förstora upp allting?

Lämna en kommentar