Härlig måndag


Godmorgon folket! Jag ska möta upp Rebecka om några minuter. Vi ska åka och träna och sen blir det möte med banken för husköpet, efter det blir det föreläsning i Bro. Denna vecka får vi äntligen tillträde till lägenheten och då kan vi byta bas medan vi tömmer denna. Jag borde ju njuta av tiden vi har kvar här, men jag känner att jag är för inställd på flytt. Jag tänker bara på allt vi behöver rensa.

Linda skickade en underbar film av hur hon och hennes familj hade måndagsdisco nu på morgonen innan lämning. Haha, helt underbart. Vi hade en ”sätt på dig kläderna och sluta prata Matheo” morgon. 

Hoppas du hade en bra start på veckan! Nu ska Pascal och jag bege oss ut för att omfamna vår. 

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Härlig måndag”


  1. Therese skriver:

    Hej! Tack för en härlig blogg! Jag undrar om du kan berätta var du hittar bra ”amningslinnen ” som det på bilden? Tack! /också nybliven trebarnsmamma

Lämna en kommentar