Precis sett färdigt Narcos III


Helvete vilken bra säsong och extra bra när den amerikanska DEA agenten togs bort från serien. Skådisarna är magiska. Får ha en dreggelhink och pokerface för Gustav när denna man är med i bild?. Att han heter Pedro Pascal gör ju inte saken sämre.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Precis sett färdigt Narcos III”


 1. Anna skriver:

  Hej Elaine,
  Vill tacka dig för den tiden vi har varit ”kompisar”. Det har varit roligt och intressant att läsa din blogg. Det beror inte på dig, men jag lämnar den här bloggen nu. När reklamen blir viktigare än innehållet i bloggen är jag inte längre med på tåget. Dina inlägg är helt sönderhackade av reklam, det är svårt att få ett samband i texten. Det är svårt att skilja dina egna foton från vilka som är reklam. Att en blogg behöver reklam och annonser för att få intäkter – det köper jag! Vet såklart att det inte är ditt görande att sidan nu ser ut som den gör, Men det här, jag blir bara irriterad och det är inte den känslan jag vill få när jag läser din blogg.
  Fortsätter hänga på instagram istället!

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Jag förstår din frustration. Återkommer när det blir teknisk förändring… <3

   • Anna skriver:

    Jag förstår inte faktiskt. Det är ju jättetydligt vilka bilder som är reklam. De har en tjock svart ram och texten ”annons” ovanför.
    Läser från en android telefon.

 2. Jepp, med min syster. Jag hade varit så besviken i många år av olika anledningar. En dag smälde det. Rejält. Jag brast och var vansinnig, hon fattade inget vilket gjorde mig ännu argare. Där var det nära att vi skilldes åt. Men istället blev det många och långa telefonsamtal, mycket gråt och kärleksförklaring och idag har vi en bättre relation än någonsin!

 3. Lisa skriver:

  Måste tipsa om den colombianska serien om Pablo Escobar på Netflix. Sååååå bra!

  Pablo Escobar – el patron del mal.

Lämna en kommentar