Lite trött i hjärtat


Bild 2017-08-18 kl. 11.57

Jag mår fruktansvärt illa och har noll aptit. Jag tror det beror på att alla inre organ är ihoptryckta. Jag försökte äta en pizza igår men fick i mig en tugga. Inte ens mina cravings gick ned. Jag väger 83 kilo, lika mycket som jag vägde i vecka 27. Gustav blev jätte-orolig när han hörde det idag. Men Marie försäkrade oss om att Benny växte precis som han skulle och jag är en sån som går upp mycket i början och sen stannar av. Det är ju skönt att höra. Den enda som tar skada är jag. Näringsbrist och dylikt.

Annars är jag rätt trött i hjärtat. Lite familjeskräp med släkten som jag inte behöver just nu tre dagar innan beräknad förlossning. Men det löser sig.

 

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Lite trött i hjärtat”


 1. Renata skriver:

  Hej Elaine!
  Jag måste bara fråga en sak, pratar du någon portugisiska med barnen? Eller pratar din mamma portugisiska med barnen? Jag försöker prata med vår dotter Izadora men hjärnan är snabb på att byta tillbaka till svenskan. Min mamma pratar dock bara portugisiska med henne. Så jag hoppas att hon lär sig lite i alla fall. 🙂

 2. Nathalie skriver:

  Hoppas han tittar ut snart så du slipper att må så dåligt! Tänker på dig! Stor kram

 3. Ina skriver:

  Blev ”rekommenderad” ricinolja av en förlossningsläkare på SÖS som gjorde min hinnsvepning i v40+2. Trodde inte det skulle funka för förra gången blev jag igångsatt i v 43. Hinnsvepningen gav mig duktigt med förvärkar. Färdknäppen gav mig duktigt m förvärkar. 2 dagar senare v40+4 tog jag 1 matsked ricinolja på morgonen kl 06.30. Ja det blev fart på magen men inget hysteriskt. Dagen gick som vanligt. På kvällen vid 18.30 fick jag första värken. 22.42 bebis ute.

 4. Trygga Räkan skriver:

  Min bebis kom ca 4 timmar efter hinnsvepningen! Kääämpa.

 5. Em skriver:

  Åhhh vill också ha en hinnsvepning, (fick en med tvåan och de funka)men här får de inte göra förens man har gått över en vecka. ? har bf på söndag.

Lämna en kommentar