En röd bitter buddah


Igår berättade jag om vecka 34 i gravid vecka för vecka. Jag pratade om varför det inte blev en weekend med maken, hur det blir så ibland för att..

… vi är människor och jag är en hormonstinn bitterfitta?

Sen var det någon som frågade om min tatueringar och jag berättar om dem samt kommande tatueringar.

Sen kör jag en amerikansk hälsning och vänder mig direkt till tittarna och frågar om det är något DU vill att jag berättar/eller pratar om i nästa avsnitt.

Jag berättar även om min viktnedgång men det faktum att mina bröst på ryggen finns kvar gör mig lugn. Det finns att ta av till Benny. Men det klipptes bort.

Ni hittar hela avsnittet här. 

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “En röd bitter buddah”


 1. Susanna skriver:

  Man får vara bitter! Gravid som icke gravid! ❤

  Jag skulle vilja att du pratar om flerbarnsmamma och karriär/jobb. Hur går tankarna där? Tid för sig själv, är det ens möjligt med 3? Jag har 2 och är sugen på en till men känner samtidigt att ”okej, Tips ekonomiskt. Jaaa, hur gör ni med barnens sparande?

  Ha en fin dag!

 2. Ulrika skriver:

  Så jävla grymt avsnitt! Skitskönt att höra att du kan berätta baksidorna i livet och klaga utan att det smittar av sig på något sätt. Lite konstigt hur det funkar det där, ibland när folk klagar blir man bara trött men ibland känner man ba ”JAA!! Precis så! Skönt.” som om man själv fått klaga av sig lite 😉

 3. Annika skriver:

  Haha du är så behaglig och fantastiskt härlig att lyssna på 😀

Lämna en kommentar