Vad vi kämpar


Vilken jävla tomte. Han begår ju socialt självmord då alla vet vem han är. Jag har hans namn och hela handbollssverige vet vem han är och har delat det i sociala medier.

Skärmavbild 2017-05-28 kl. 22.38.15

Han kanske inte döms i rättegång, men som han döms i verkligheten av allmänheten. Som att ett papper som skriver av brottet skulle hjälpa honom när han erkänt ”sex” med en femtonårig när han själv varit lärare och tränare åt tjejen som hävdar att hon var tretton. Jag tror på henne. Femton eller tretton, det spelar ingen roll. Du är ett barn tills den dagen du fyllt 18år och att vuxna äckelmän ska kunna ursäkta sig med att de trodde ett barn var 15 år, att det är lagligt i Sverige är sjukt. Det är lagligt att ha sex med barn för det är en 15, 16 och 17 åringar. Pedofiler kommer undan med sina ursäkter. Den där tränaren äcklar mig oavsett om flickan var 15 eller 13 vid tillfället. Du var för fan 45. Vad ska du med en 15åring till? Äckel.

Jag är så glad att jag har Patrik Sjöberg. Vi använder våra plattformar för barnen. De går alltid först.

Patrik vet också namnet på handbollstränaren och vi undrar vad som gör det olagligt att dela det? Han måste ju hittas innan den 12:e juni. Att efterlysa honom kan ju inte vara ett förtal, det är ju högst nödvändigt.

Här snackar Patrik med Aftonbladet om handbollstränaren.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Vad vi kämpar”


 1. Nathalie skriver:

  Så vidrigt hur lätt pedofiläckel kan komma undan!! Förstår inte ens hur det är möjligt att få förstöra livet för någon och att det sen i stort sett viftas bort! Är så glad att såna eldsjälar som bland annat du och Patrik finns <3

 2. Hmm skriver:

  Tror ni han ens är kvar i Sverige?

  En månad är lätt att sticka utanför EU och hyra en billig lägenhet någonstans. 🙁

 3. alexandra skriver:

  Outa pedofil-äcklet! Skulle inte förvåna mig om han hänger här i Spanien (och fortsätter antasta barn).

 4. Olivia skriver:

  Läste precis intervjun på Aftonbladet och det står nu att han är häktad i sin frånvaro. Hopps hopps hoppas alla går in och ser till stugan är dömd. Jag är själv utomlands och kan inte hjälpa till men oj vad det kliar i fingrarna att få fast honom. Har kan en familj skydda honom så! Jag blir så arg. De förråder barnen! Tänk de barnen som finns i deras familjer…. Att han sen kan gå och söka nya lärar jobb är helt absurt !!!

 5. Fanny skriver:

  Jag håller helt med om att hans namn och bild borde finnas överallt, så att man får tag i honom. Känner lite att när han sket i att komma till rättegången så har han satt ribban för vad som gäller. MEN förtal kan det bli även om han är häktad i sin frånvaro. Faktiskt även när han är dömd, om han ”hängs ut” på fel sätt. För förtal gäller att det inte spelar någon roll om personen är skyldig till det hen anklagas för, det är beteendet hos den som ev. förtalar någon som är avgörande. Tyvärr. Stort jävla tyvärr i det här fallet.

 6. Kirsi skriver:

  Tack för att ni orkar kämpa. Brukar inte förespråka att man visa namnet och ansiktet men den här personen har t om erkänt. Mycket märkligt att han släpps men sedan inte efterlyses på riktigt när han gömmer sig. Ut med bilden och namnet är det enda rätta.

Lämna en kommentar