Mardrömmar och en solig dagNu är vi taggade för träning.

Bild 2017-04-30 kl. 09.09

Känns så att träna bort de obehagliga känslorna som jag första vaknade med men som Gustav pussade bort. Tänk att han väcker mig varje morgon med pussar och kramar. Varje morgon och orden ”nu är det frukost”. Mat är kärlek, Gustav är kärlek.

Jag drömde den där hemska drömmen om att jag var fast i pappas äckliga lägenhet  igen. Fruktansvärt obehagligt. Sen började jag bråka med hans brorsor. En hade i drömmen ramat in hur ofta han och hans fru hade sex i veckan. Detta i hallen för allmän beskådan. I drömmen blev jag rasande och kastade den i väggen och skrek ”Hur jävla många gånger måste jag förklara för er att jag inte vill veta om ditt sexliv, ingen vill veta det. Du är så gränslös.” Han fortsatte skryta om hur länge han kunde hålla på och annat äckligt skit. Det var en vidrig dröm. Gränslösa beteenden och noll koll på integritet har verkligen varit en del av familjen Bergqvist. Usch, idag har jag ett sår som blöder. Men det går över snart.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Mardrömmar och en solig dag”


  1. annelie wessman skriver:

    hmmm tänkte skicka ett hjärta men vet inte hur man gör på ett vanligt tangentbord. Så det får bli ett i text istället. HJÄRTA:

  2. Kerstin skriver:

    Då passar brasan alldeles utmärkt att brunna upp mardrömmen och negativa tankar. Samla all din kraft/alla känslor inom dig och sedan bort med sk…. ! Lycka till

  3. Lil skriver:

    Går igenom samma känsloprocess typ, det kommer gå över. Tillslut så förstår du att du aldrig kommer hamna i den där situationen igen eftersom du bara är med bra människor nu < 3

Lämna en kommentar