Godmorgon


Det är inte nådigt att Matheo vaknar 06.00 nuförtiden. Är så trött att jag smäller av. Evelyn och Gustav sover och jag har satt på Trolls åt honom. Jag som skulle sova till 07.00.

Jag ska vara med i Nyhetsmorgon och prata om Trumps förta 100 dagar. Om ni är vakna så slå på Nyhetsmorgon 08.15. Men jag förstår om ni bara vill sova.

Villaägarna hörde av sig igår och berättade om värderingen de fått på sin villa. På måndag efter vi har varit på Kolmården så ska Gustav dit på kaffe och prata. Vi får se hur det går. Jag vågar inte drömma iväg.

Men nu har till och med Gustav börjat skena iväg. Drömmer om en öppna dörrar från garaget till tomten med en kaffemaskin i samma rum. Han är fin min Gustav. Han hade gärna kunnat flytta in i ett garage❤. 

Nej nu ska jag upp och koka lite te och förbereda inslaget i 4:an. Jag är ett halvt kapitel från att vara färdig med boken. Inte klokt egentligen. Sen kan jag påbörja arbetet med min fiktiva bok, den som jag längtat efter så mycket.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Godmorgon”


 1. S skriver:

  Oj kl 6 sovmorgon om det vart i Vårt hus.. här är det 3 år med godmorgon4.30, 5,30…sover dom längst till 5.30!! Lördag söndag o alla vardagar .. men sbart är dom tonåringar o sover till kl12:)

 2. Lena skriver:

  Såg dig precis på tv, tjusig som vanligt. Var kommer din fina gröna jacka ifrån?

 3. johanna skriver:

  Men de ju SÅ LÄNGE att vänta till måndag! Man vill ju bara att saker ska hända nu nu nu! När vi hittade vårt hus så var vi och tittade på en tisdag kväll, på onsdag kväll var vi med våra föräldrar och titta (pappa är byggare) å så ringde jag på onsdag kväll efter att vi kört av gårdsplanen och sa att vi köper! Säljaren blev alldeles ställd, för de trodde inte att de skulle få sålt till första. (huset var inte ens ute till försäljning då)…Så, vi är vääääldigt dåliga på att vänta…;)

 4. Emma skriver:

  Snälla snälla snälla, när ni åker till Kolmården: Gå INTE på delfinshowen!

  Att detta djurplågeri fortfarande får pågå i Sverige är vidrigt. Delfinerna uppträder inte för att de tycker att det är roligt, utan för överlevnad. Inga glada roliga hopp, ingen mat! De är några av de få djur i bur i Sverige som tvingas uppträda för att få mat. Det är fullkomligt vidrigt.

  Titta på The Cove, eller sök på Youtube/Google om Ric O’Barry – det finns en anledning till att en av världens främsta inom industrin idag aktivt kampanjar mot sådana shower. Han deltog själv på demonstrationen på just Kolmården för några år sedan, den skiljer sig INTE från andra shower i världen.

Lämna en kommentar