Tack fina människor


Hur ska man någonsin sluta blogga när det känns som man har ett hundratusental kompisar härinne. Ni är så fina att jag smäller av. Tack för värmande ord igår och roliga frågor till frågestunden. Jag ska ta tag i några av dem idag.

Sen känns det kul att jag får lov att vara mig själv. Jag tror jag har hållt tillbaka lite på senare tid var gäller min humor för att jag varit känslig för de som totalt vänder och vrider på tolkningarna av de jag skriver. Så skönt att det inte blev ramaskri av ett småsnuskigt skämt på en kyrkogård. 

Crille var med mig hela eftermiddagen och kvällen igår. Så fint att få vara med en bästa vän. Han uppoffrade sin fredag för att styra upp allt inför mammas renovering som börjar på måndag. På tal om min fina mamma och de saker som hon rensade bort. Hon bad om ursäkt för det, min älskade brasilianska blomma till mamma. Sen berättade att hon sparat andra saker som jag inte hade en aning om. Goa mamma❤

Nu ska jag äta frulle med min familj. Jag har blivit en tetönt igen. Ni veteraner minns. Det är jag och döskallekoppen flera gånger per dag. Utöver det är mina bröst så stora att jag skulle behöva skottkärra känns det som. Riktigt juicy också, jag gillar det. Lite scary med bröstvårtorna som blir stora som tallrikar bara, haha. Det är bara för att bebis ska hitta dem. Jag kan säga att en ungkalv på grönbete hade hittat dem på två kilometersavstånd. 

Hoppas frullen smakar och ni har mjölk i kaffet?

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Tack fina människor”


 1. Cecilia skriver:

  Haha, älskar din humor. Bröstvårtor som tefat och gigantiska tuttar- vet precis! Det som naturen inte tog hänsyn till är ju gravitationskraften..jag behöver liksom lyfta på tutten vid varje amning så att bebis slipper ligga under allt..Får jag fler barn kanske man kan slänga tutten runt nacken för att det ska bli lagom höjd 😉

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Min tutte funkar fint som ett täcke att lägga över bebis. Jag ser tuttarna som multifunktionella, lite som tuttens motsvarighet till en Schweizisk armékniv. Min tutte kan vara kudde, matpåse, täcke, flagga (när den är tömd på mjölk) en helikopter med två helekoptersnurror när man ammat klart och de är långa. <3

 2. Ruffie-Lina skriver:

  Åh döskallekoppen! ?? Skönt att det redde ut sig lite med mami. Ha en härlig helg och njut av tid med familjen, det ska jag med göra ❤

 3. Linda skriver:

  Det är just den här stämningen som jag tycker saknas på många bloggar. Tycker din är absolut bäst just för du är så ”rå”, det är så jäkla skönt. Har alltid svårt för människor som inte kan visa deras mänskliga sida och svagheter ibland, det blir så platt då för man vet ju att de i så fall bara undanhåller dem för att polera ytan. Det kanske har att gör med att jag själv varit med om mycket i mitt 23-åriga liv, och då är intresset för polerade ytor inte så stort… Gillar dig också för du har sån rå humor också och kan bjuda på dig själv! Fortsätt så ?

 4. Erika82 skriver:

  Jag älskar svart humor. Jag kan ena dagen sitta och gråta framför en film om andra världskriget och dagen efter skämta om liknande saker med en kompis.

  Men allting har sin tid. Min nästa vän blir en aning irriterad på en kollega som dragit skämt om terrordådet i stockholm vara nån timme efter det. Hon tyckte att det kanske var lite väl tidigt.

Lämna en kommentar