Nyhetsmorgon 08.15


Godmorgon folket! Idag händer så många roliga saker att jag smäller av. Först skanjag vara med i Nyhetsmorgon och prata om vad man säger till folk dom precis råkat ut för något tragiskt. Det är inte lätta saker. Klockan 08.15 pratar vi om det så missa inte.

Sen måste jag hem och panikstäda i dryga timmen tillsammans med min älskade man som rådde bot på min svartsjuka i morse. Hångla är bra för relationen! Komplimanger också❤.Tänk att en person kan få en att känna sig så älskad. Jag är så tacksam för honom. Vi ska ha förvisning på lyan för ett gäng som är intresserade. Ett par har tydligen en stor villa i Älvsjö med utflyttade barn, medan de andra gärna vill förbuda. Spännande. Det ser ut att bli en fin visningsdag. Inge snö.

Klockan 10.00 ska Gustav och jag ut till Älvsjö och kolla på en barndomskompis föräldrars villa. De vill sälja och vara klara innan sommaren, precis som oss. Sen ska jag skriva bok en massa hela dagen. 10 dagar kvar och tre kapitel kvar. Men nu, tv4.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Nyhetsmorgon 08.15”


  1. Maria skriver:

    Åh håller tummarna för att allt går vägen! Såg dig på Nyhetsmorgon idag och slogs av du typ har världens behagligaste röst att lyssna på! att du har rätt vettiga saker att säga också har ju inte direkt nån negativ påverkan heller! Hehe. Lycka till i hus/lghsvängen!

  2. Elin skriver:

    Wow, vad det gnistrar om dig! Vilken utstrålning ??.

Lämna en kommentar