Så många mejl, så många tårar


Om ni som tänker att de där relationerna ni hade med era ex är för evigt borta. Er historia är borta. Men det är ju precis tvärtom. Det ni hade, det kan ingen ta ifrån er oavsett vad som händer i framtiden. Den är er. Det var kärlek. Den kanske tog slut. Men i hjärtat finns alltid en plats där ni båda var kära, älskade varandra. En plats för bara er två. Tiden går, men er historia finns kvar. Tårarna rann när jag lyssnade på denna av Lisa Nilsson. Levde mig in i om Gustav och jag någonsin skulle separera. Usch.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Så många mejl, så många tårar”


 1. Ja jag kan verkligen hålla med. Alla jäkla farväln. Och just det där med ex, någon som man var så jääävla nära ska man plötsligt bli ingenting med. Det är sorgligt även om det ibland är för det bättre.

  Och allt jag hoppas vid livets slut är att en liksom ska känna sig nöjd och kanske lite klar?

 2. skriver:

  Tack för alla dina fina tankar och erfarenheter du delar. Om att att gå vidare och denna fantastiska låt framförd av fina Lisa. Den fick tårarna att rinna. Många tårar fylda av rädsla inför framtiden, sorgen och smärtan att inte längre va personen som får livskamratens hjärta att slå för oss❤.
  Men låten klämde nog ut en och annan tår fylld med styrka och ”moderlig power” ! Barnen på första parkett! Mina känslor får tills vidare ”läktarplats”.
  Att efter 14 starka år tillsammans få höra att ”jag vet inte vad jag känner längre, jag är inte lycklig just nu, jag vet inte ifall du är mitt allt”. ?wow det smärtar!
  Min stora kärlek. Avhandlat dåliga destruktiva relationer i ungdomen. Detta var ju människan jag skulle bli gammal tillsammans med. Brukade drömma om hur sexig han skulle bli i grått hår. Veckan innan jag blev dumpad skröt jag ironiskt nog till en kollega om hur starka vi var tillsammans! Inget var omöjligt och passionen blommade. Så ja, jag blev satt på pottan ! Att spela teater inför en tonåring och de andra barnen är en smärta i sig.
  De skulle inte mäkta med detta i nuläget och jag vill inte att min omgivning skall ge min livskamrat onda ögat. Vill inte prata ner pappan till mina barn. För han ÄR en fin förälder. Jag känner skam inför omgivningen över att ha blivit dumpad. Undra varför det är så skamligt. Ett misslyckande?
  Dina texter ger kraft och att ta sig tid (medan bebis sover) att läsa andras historier ger även det värme.
  Visst är jag även förbannad, vill likt en Lejonhona ryta honom rakt i ansiktet så gardinerna svajar! Men vad hjälper det? Kärlek & passion ska vara av vilja. Det smärtar att bli bortvald när man som mest vill borra in sig i armhålan på sin ”sambo”. Men jag VÄGRAR bli bitter.
  Livet har kanske en annan plan för mig. Jag måste bara finna stigen. ??
  Som överlevare av min barndom är jag förhoppningsvis stark nog att kliva ut med huvudet högt.
  ”Men va inte rädd för att gråta. Va inte rädd för att visa dig rädd. MEN håll ditt huvud högt” !! (Marie Bergmans vackra låt?)
  Ååå lite skönt att få ventilera ut i cyberrymden.
  Tack för att du vill & orkar blogga.
  Glad påsk!!

 3. Sanna skriver:

  Oj, jag är precis tvärtom om. Är det slut tittar jag inte tillbaka alls faktiskt. Jag kan hälsa om jag träffar på de på stan men jag tänker inte på det sättet. Jag ser inte sorgen idag. När det tog slut med dom jag trodde var drömmännen så gjorde det ont. Men idag förstår jag varför det tog slut och är nöjd med det och tänker inte tillbaka på vare sig ljusa eller mörka stunder mer än att utan alla jag haft en relation med har format mig till den jag är idag. När jag träffade min man blev det en jaha-upplevelse. MEN peppar peppar, skulle det ta slut med honom kommer jag nog att sörja tills den dagen jag slutar andas ? Känner mig som sten nu när jag tänker efter, nästa gång jag träffar någon av dom ska jag genuint tacka dom för att jag idag vet vilken typ av förhållande jag vill vara och vem jag vill vara i en relation. Utan dom hade jag fortfarande varit vilse i mig själv! Jag älskar dina inlägg och alla kommentarer som får mig att öppna upp lite mer ❤ ❤ ❤

 4. Jessica skriver:

  Alltså, den tolkningen Lisa gör ❤❤❤ En annan ”avskedslåt” är hennes Långsamt farväl – lipar floder varje gång jag hör den…

Lämna en kommentar