Benny spark


Jag har äntligen landat i Sverige efter två härliga jobbdagar. Jag har fått mycket skrivet på boken och känner mig riktigt nöjd. Nästa kapitel handlar om hur man ger feedback. Något jag har fått mycket av härinne, bra och mindre bra varianter av feedback. Svårt att veta skillnaden men modigt att våga ge det ändå tycker jag.

Både Evelyn och Gustav är sjuka. Jag har köpt lite presenter på flygplatsen till barnen och ska hångla upp min man så fort jag är hemma. Benny sparkar glatt och det är fredag. Sån bra dag! 

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Benny spark”


 1. Nathalie skriver:

  Härligt!! <3 hoppas fredagen och resten av helgen blir fantastisk! Kram

 2. Theresia skriver:

  Ska du verkligen hångla med Gustav när han är sjuk? Hehehe… kanske du kan slippa bli sjuk själv.

 3. Diana skriver:

  Det låter som en riktigt härlig fredag!!

 4. Y skriver:

  Hej Elaine! Vill bara tipsa om den här mamman och hennes otroliga jobb för sin son som har DS. Hon har massor av idéer, här är t ex en länk till deras teckensida:
  https://ettnyttliv.com/var-egen-teckensida/

  Kram, en annan funkismorsa

 5. Hedda S skriver:

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

Lämna en kommentar