Tror jag behöver fixa håret


Här är jag för exakt två år sedan, gravid med Evelyn. Hon gjorde mig het.

1609666_664960116982698_1731944948380509364_n

Här är jag två år senare. Idag till och med. Benny gör något annat med sin mamma.

Bild 2017-03-14 kl. 08.51

Haha, jag kan i alla fall inte klaga på volymen. 🙂

/Elaine, ringer My sisters hair. 

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Tror jag behöver fixa håret”


 1. Ida skriver:

  Hej! Tack för förskolebrevet!!! Ser på fb att föräldrar i min norrländska inlandskommun hör av sig till förskolorna och ser svar att de ska jobba för att implementera riktlinjer i alla våra förskolor i kommunen. Tusen TACK för att det nu finns ett sätt att påverka förskolorna att arbeta för en trygg miljö för våra barn!

 2. Helena skriver:

  Tack för en bra föreläsning och många bra tips. Morgondagen blir starten på mitt nya retoriska jag. Tack

 3. Hmm skriver:

  Ha ha, jag brukar inte hålla med om sånt, men ja du borde nog fixa till håret lite. Åtminstone sätta upp det i en lite mindre ruffsig knut. 😉 <3

 4. Desiree skriver:

  Alltså vilken sköning! Lite wild and crazy! ? Det sägs ju att om man är gravid med en flicka, så ser man risig ut, för hon ”stjäler” din skönhet..

 5. Ida skriver:

  Hej, såg att du i ett tidigare inlägg hänvisade till dig själv som mulatt. Hur ser du på användningen av det ordet? Jag har läst att det härstammar från ordet mulåsna för att man såg nedsättande på barn som hade en vit och en svart förälder. Jag har därför slutat använda det (är vit själv) men saknar ett annat bättre ord. Mixed race som man säger i usa är också fel då jag inte tror på raser.

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Jag tycker inte det är nedsättande, har bara träffat vita och svarta som blir kränkta av ordet. aldrig mulatter.

 6. Annika skriver:

  Haha asgarvade högt när andra bilden kom ???

Lämna en kommentar