”Jag ska sätta Östermalm på kartan!”


IMG_2266

Hon fick mig att tänka på att jag kanske borde sätta typ Hägersten på kartan. My gadd! Det är många förskolor här och två blå pluppar hittills.

Skärmavbild 2017-02-24 kl. 18.06.36

Man kanske skulle kontakta lokalpressen för att lyfta de förskolor som är blå för att inspirera alla de grå?

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “”Jag ska sätta Östermalm på kartan!””


 1. Lisa skriver:

  Gissa min lycka när jag gick in på kartan och hittade mina döttrars förskola redan markerad? Underbart!

 2. Lisa skriver:

  Bra idé Elaine! Det tycker jag du ska göra och tänker även att det borde ligga i förskolornas intresse att marknadsföra sig själva som blåa. Valet känns ju rätt självklart om man väljer mellan en blå och en grå tänker jag ?

 3. Sofia skriver:

  Hej! Jag har en son på som ska börja på dagis januari 2018. Kan jag få med det dagiset som vi vill att han ska börja på, på kartan? Kan jag ställa krav innan han ens börjat där? (Förstagångsförälder ?) jag vill verkligen att hans dagis pratar om integritet och är blått!

 4. Kristina skriver:

  Tipsar om Bättre Stadsdel Liljeholmen-Hägersten som är en nätbaserad lokaltidning, tycker den är superbra!

 5. Maria skriver:

  Jag ska sätta Motala på kartan!

Lämna en kommentar