Den tuffa hösten blev lättare


Han brukar alltid fråga om han ska bära min väska om den skulle vara tung. I åtta år har han gjort det och jag blir alltid lika glad för gesten. Han gör det inte för atr hävda att han är starkare eller att jag skulle vara svagare. Han vet att han har en stark kvinna, men han vet också att det är skönt att gå utan tunga väskor. Så han tar den.

Min höst var hemsk. Men han var där. Han bar mig igenom den. Vi tog oss igenom den tillsammans, men han gick och bar hela familjen. Jag hoppas att jag kan göra samma sak tillbaka om det skulle behövas. Det kan jag. Det är klart jag kan.❤️

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Den tuffa hösten blev lättare”


 1. sanna skriver:

  Ni två alltså <3 Ditt sätt att formulera dig på i dina inlägg är alltid så klockrent. Berörs ständigt. Du är klok och just detta inlägget fick mig verkligen att le. Tack för att du skriver Elaine. Kramar

 2. Lovisa skriver:

  Ni är så fina! Älskar du delar med dig av er fin relation. Det är något väldigt vackert i att hjälpa och fortsätta välja varandra trots att livet är jobbigt ibland. Tusen kramar!

 3. Tant Alice skriver:

  Så söta ni är! Ha en fortsatt fin december.
  Och du…TACK för dina böcker.

Lämna en kommentar