En soffa till mor


Både mamma och jag är färgglada typer så hela det där skandinaviska designen med vitt och fräscht och Svenskt tenn, det är att glömma. Däremot soffor från MeliMeli och annat gött tror jag mamma skulle älska.

Jag har skickat denna bild till mamma och väntar nu på svar.

50f016907223a23eb84fb619027875c3

 Den här lite mer än fåtölj lite mindre än soffa tycker jag är helt ljuvlig.

blanca-love

I vår ska det inredas till mor <3

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “En soffa till mor”


 1. Lena skriver:

  Vad kul att kunna ge tillbaks till sina föräldrar! Det kommer nog bli fint! 🙂

 2. Li skriver:

  Fast svenskt tenn är väl väldigt färgglatt?

 3. Malin skriver:

  Jag gillar modellen på den andra varianten bäst, men jag skulle helst vilja ha en annan färg faktiskt. Nog för att jag gillar färg, men när det gäller soffa så gillar jag mullvadsfärgen vi har hemma 🙂

 4. emma skriver:

  Men, haha!

  Svenskt tenn är väl snarare motsatsen till ”ljust och fräscht”? Snarare känt för Josef Franks färgglada blommiga mönster…..

 5. Anita skriver:

  Det är intressant hur olika saker man tolkar in i vissa begrepp. När jag tänker svenskt tenn tänker jag, precis som emma kommenterat tidigare, främst på Josef Franks mönster, medan den första bilden i inlägget känns väldigt ”vit och fräsch”, minus den fantastiska soffa såklart 🙂

 6. Binki skriver:

  Hett tips: Nya sammetstyget hos Bemz! Då kan du köpa soffan ”Stocksund” från IKEA och sedan dra på ett raffigt sammetsöverdrag som dessutom är tvättbart (och utbytbart om man vill variera).

 7. Jonna skriver:

  Kolla in Vanja Wikströms blogg, dom har en liknande soffa som är helt underbar!

Lämna en kommentar