En pepparkaka, skvallertidning och en frisörstol


Kursen är klar mina vänner och jag fick permis hemifrån för att gå till frisören. Jag är rätt slut. Det är jag alltid i slutet av November. Det är en rätt tung månad jobbmässigt. Ledarskapskursen gick fint. 60 ledare med en massa olika erfarenhet samlades och jag gav de retoriska verktygen som passar ledare. Nu vill jag bara läsa något hjärndött och vara tyst.


Men det är skillnad att läsa skvaller nuförtiden. Jag ser på offentliga personer på ett annat sätt. Kan ta illa vid mig när vi pratar om Katie Holmes privatliv elelr vilken annan som helst. Visst är det fånigt, jag vet. Katie Holmes skiter väl i vad jag säger om henne. Men kanske inte vad skvallertidningarna säger. Tur att det finns sociala medier, att kändisar kan nå sina följare och fans själva och ge sin version.


Äsch nu ska jag sluta tänka, har lite svårt att stänga av hjärnan ibland. 

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “En pepparkaka, skvallertidning och en frisörstol”


 1. Tatiana skriver:

  Hej. Intressant hur du ser pa att läsa skvaller. Du laser ju bloggbevakning och kommenterar dar, även jag laser bloggbevakning. Kommenterar ibland. Det ar inte mycket skillnad pa en skvallertidning och en blogg pa nätet som granskar vad bloggare skriver och gör i det har fallet anser jag.
  Flera ganger har jag och manga andra tyckt att bloggbevakning har gatt over gransen när det kommer till att granska och lagga sig i folks privatliv. Ursäkten ar alltid att dom har ratt att gora det pga av att dessa bloggare som tas upp av bloggbevakning ar ”offentliga” och väljer att dela sina liv pa nätet. Och da ar det helt plötsligt fritt fram att kritisera allt möjligt och snacka skit. Manga av de bloggare som blir kritiserade ar unga tjejer i början pa 20 ars åldern, ofta kritiserade, hånade och diskuterade av kvinnor som ar 30 plus dvs vuxna som borde veta bättre……tycker jag iallafall.
  Nu hamnade även du pa bloggbevakning pga av ditt tweet som du bad om ursäkt for och flera människor uttryckte sig kritiskt mot dig och det verkade som om du iallafall blev lite sarad, dom flesta som kritiserade dig höll sig dock till saken. Inga kommentarer om ditt utseende, familj osv.
  Tank da hur det kanns for dom andra tjejerna (och killar ibland) som far bade det ena och det andra granskat av bloggbevakning och dom som kommenterar med borförklaring att dom gott far skylla sig själva for att dom la upp nat pa nätet.
  En tanke bara…….Hur tanker du?

 2. Elaine Eksvärd skriver:

  Bra fråga! Jag har faktiskt tänkt på det att jag undrar hur Camcam ser på att ett gäng troll emellanåt tar sig friheten att kommentera dessa tjejer och döma folk utifrån en mikroskopisk del av deras liv. Hade det varit min blogg hade jag ändrat den en smula för att inte locka troll, alternativt radera extremerna. Nån måtta får det ändå vara. När kommentarerna börjar utvecklas till ”Elaine ljuger säkert om sin barndom” då kände jag att det var min pappa och/eller riktigt skeva människor som hittade dit. Jag raderar sällan kommentarer här inne, det behövs inte och jag hoppas och tror att det är för att vi är ”präktiga” som några av Bloggbevaknings läsare säkert hade sagt. Jag gillar CamCams humor och jag gillar hennes värderingar som jag tycker lyser igenom de flesta inläggen. Men ibland får jag dålig smak och tänker på tjejerna och om det inte vore bra att radera några kommentarer. Jag tycker man kan sparka uppåt, aldrig ned.

 3. Sandra skriver:

  Superfin tröja! Var har du köpt den?

Lämna en kommentar