Tv4, träning och tal


Godmorgon folket! Tack för alla kommentarer och kloka synpunkter på vad bloggen borde ha mer av. Mer kvalité framför kvantitet. Jag ska tänka på det. Jag skrev mer så förr, men antar att jag har kommit av mig lite på grund av allt engagemang i barnen. 

Imorse snackade jag om historiska tal i Nyhetsmorgon. Sen blev det lite spontanträning eftersom det var inslaget innan mitt.I eftermiddag ska jag fira trasdockans dag. Det är på Medborgarplatsen mellan 14 och 16. Vi ska bland annat hålla en skrikig minut för alla utsatta barn.


Kom dit ni som har möjlighet! 

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Tv4, träning och tal”


 1. Jenny skriver:

  Angående synpunkter på bloggen. Kör på och skriv din blogg som DU vill, det är det bästa. Själva blandningen att det inte alltid blir rätt, för vad är rätt? Jag gillar att den följer dig och förändras över tid precis som livet självt. Jag vill läsa både saker som roar och oroar och absolut inte känna att jag håller med om allt. Det är att ta del av dina funderingar som är grejen. Folk som är kritiska på fel sätt får väl skriva själva. Vad jag tycker är mest intressant förändras också över tid. Idag inredning och dagens Solangeoutfit, imorgon vem vet. Surprice me! 🙂

 2. Madeleine skriver:

  Hej!

  Inte riktigt i ramen för detta inlägg men hittade den här artikeln som kanske intresserar dig: http://ki.se/forskning/vill-agera-innan-det-ar-for-sent . En forskare som vill genom sin forskning minska övergrepp på barn!!

 3. Det verkar som om de flesta verkligen uppskattar mixen du ger – och det är ju toppen! Lite blandade åsikter om träning/inte träning, så kör på lite balanserat 😉

  Måste förresten ge cred till mama för deras ”infinite scroll”, alltså att nästa inlägg dyker upp direkt under trots att man är inne på ett specifikt inlägg. Även om detta är något de tjänar på själva (eftersom läsarna stannar kvar längre) så tycker jag det är en smidig funktion! Måste se om jag kan få det till min egna blogg…

  <3

 4. Sofia skriver:

  Älskar när du besöker Nyhetsmorgon! Din topp idag var sååå fin! Vart har du köpt den???

 5. elin skriver:

  Vilken djävulskt snygg outfit (kjolen och vita t-shirten). Var har du köpt dem?

Lämna en kommentar