Trött men tacksam


Tanten orkade tills 21.30 då partyt började. Den här partypinglan har partar fördigt i sitt liv. nu ska hon ta sinkalifs och sova.

Puss och godnatt på er, tack för att ni är här❤️


Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Trött men tacksam”


 1. Carolina skriver:

  Nä, vad deppigt sagt Elaine! När barnen är vuxna kanske du kommer festa som aldrig förr! ?
  Småbarnsåren ser jag som en liten paus bara! /från en 35-årig tant med småbarn till en annan! ❤️

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Det har du rätt i, fan vad deppigt! Det kanske jag som hänge i discokulan när jag är 55! Haha, stor kram

 2. Sandra skriver:

  Hej! Lyssnade på mix megapols morgonprogram imorse och dagens dilemma där en 39-årig lyssnare hade ihop det med en 17-årig tjej. Programledarna skulle då diskutera huruvida han borde avsluta det hela eller ej. Jag tappade hakan över hur dessa radioprofiler gång på gång fick förhållandet att låta coolt och att han minsann bara skulle ”köra på så länge det är kul”.

  Det gör mig ledsen att man i sådana här diskussioner lyfter fram någon slags coolhetsfaktor och rock n roll stämpel snarare än att ifrågasätta vad det är som gör att en medelåldersman har blivit attraherad av en ungdom som fortfarande inte tagit studenten?? När offentliga mediapersoner helt bortser från det obehagliga i den är situationen känns det faktiskt skrämmande.

  Men sedan kom jag att tänka på dig och din kamp – som faktiskt är allas vår kamp. Det gjorde mig glad. Låt oss bli fler som klampar på ömma tår och vågar ifrågasätta! Hoppas att du lyckas låta eventuellt motstånd rinna av dig, det behövs fler röster som din när det gäller barns integritet.

  Tack för en avslappnad och allvarlig blogg!
  Hälsningar Sandra

 3. Camilla skriver:

  Hej! Tänkte bara fråga var du köpt din fina ring? Ser ut att kunna vara livets träd! Tack för en bra blogg!

Lämna en kommentar