Löpning


Jag har varit skadad i ett år och inte kunnat springa. Men som jag har längtat efter Årstaviken och få varva den. Cirka sju kilometer. Det duggade ute, jag hade bra musik i lurarna och var taggad som få. Jag tog det rätt lungt, ville inte slå upp nån skada. Jag varvade löpning med snabb gång. Det tog ungefär 45 minuter. Vet inte om det är bra, men det är bra att jag kan springa igen.

Känns extra bra att springa dessa dagar då kampen för barnen är extra närvarvarqnde. Glöm inte att plocka med er en Metro om ni har i er stad. Mycket matnyttigt idag. 

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Löpning”


  1. Millis skriver:

    Måste få fråga vad det är för tights du har för de är så himla snygga. Om de är relativt nyinköpta kanske en har en chans att få tag i dem någonstans 🙂 Snygga tights är min stoooora svaghet, haha.

  2. maria skriver:

    Du hade en regnjacka på dig i ett tidigare inlägg som är precis den modell och färg jag skulle vilja ha, men inte kan hitta. Vill du berätta var du har köpt den (och vad den kostade)?

  3. Ulrika skriver:

    Neeeej, det stavas lugnt! ; )

Lämna en kommentar