Boot camp Eksvärd


De som reser med oss får finna sig i träningstiderna. Jag kan tänka mig att många inte definierar semester på detta sätt. Johan som brukar träna annars brukar inte träna på semester och han är lyrisk över att ha tränat så mycket under ledigheten. ”Det gör jag aldrig” sa han. Jag kan tänka mig att ett gäng vänner och bekanta tycker vi är galenpannor och aldrig kommer att resa med oss. Eller så gör de som Johan och Hanna, tar risken och blir positivt överraskade. 

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Boot camp Eksvärd”


  1. Malin E skriver:

    Min typ av träning!

  2. Linda skriver:

    Ser härligt ut med semester. Vi ska åka ner till Alicante i slutet av augusti för att se på lgh/radhus. Har du några tips vad man ska tänka på? Vilka områden gillar du mest runt Alicante (vi har två barn på 3 och 6). Du vet inte någon som vill/ska sälja sin lgh i ett sådant komplex som ni bor i? Fortsätt ha det fint med familjen.

  3. Anna skriver:

    Hej, när kommer man kunna läsa din blogg i mama-appen? Det är bara din blogg som inte finns där. Har testat att ominstallera appen men no luck

Lämna en kommentar