Jag fyller år i morgon30-strecket sedan länge passerat, 5 år närmare specificerat. Jag känner noll åldernoja. Kanske för att jag är precis där jag vill vara. Jag har aldrig varit starkare eller gladare. Jag är omgiven av kärlek och vänner jag har valt med omsorg. Min lilla familj är det bästa jag har och jag njuter varje sekund som barnen vill kramas, leka och hänga med mig. När de inte vill de längre får jag väl göra som de andra panschisarna (fonetsik stavning, jag vet. Rädd att den korrekta staviningen hade feltolkats till penis..) och hopp fallskärm eller något. Upptäcka livet i sista skedet. Jag är i slutet av den första tredjedelen och den slutar fan på topp trots urkass start. Jag är så tacksam. En tacksam 34-åring som välkomnar 35 med öppna armar. 

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Jag fyller år i morgon”


 1. Christina skriver:

  Grattis i förskott Elaine! Är glad för din skull.

 2. Hockeysmurf skriver:

  Grattis grattis!
  Själv fyllde jag 40 nyligen och kände… inte ett skit!
  Åldersnoja är inget att slösa energi på, lev livet och njut ba’! 🙂

 3. Johanna skriver:

  Grattis i förskott!

  Har så länge jag kunnat minnas drömt om att få barn. Är här nu och njuter… Men undrar verkligen, vad ska jag drömma om när barnet växer upp? Såklart kommer andra drömmar, men är ändå rädd att jag får någon slags kris typ. Älskar ju detta!

  Kanske ska satsa på en familjen annorlunda och få arton barn och förlänga denna period hehe…nej, det vore inget alternativ för vår del förresten! Får njuta så länge det varar.

 4. Katarina skriver:

  GRATTIS!!! Fyllde 35 i mars, men har inte riktigt fattat det än, hjärnan tror att jag är 20 fortfarande… 😀 Ha en underbar födelsedag!

 5. Fru Minimalist skriver:

  Grattis! Vad önskar du dig i födelsedagspresent? Antar att du som de flesta andra 35-åringar har ”allt” du behöver. Här finns lite tips på minimalistiska presenter:
  http://minimalisterna.se/hur-man-firar-en-minimalist/
  http://minimalisterna.se/konsten-att-ge-presenter/

 6. Apolonia skriver:

  Det bliver en dejlig dag for dig Elaine. Det er så vigtigt med familie og kærlighed. Det er så vigtigt at være omringet af venner. Du hører fra mig i morgen. (hører og hører.du læser fra mig). Haren dejlig aften med dine kære.

 7. Åh, det låter hoppfullt för en med rätt rejäl ålderskris att det kan kännas så att fylla år. Kommer definitivt jobba för att känna så själv mer framöver. Är ju trots åldersnojan extremt glad och tacksam över att vara vid liv, att ha det bra, kärleksfullt och tryggt! Bäst att fokusera på det medan man jobbar vidare med att bygga upp sin drömvardag. Tack för perspektivet Elaine! 😀

Lämna en kommentar