Träning sol och kaffe


Jag gör saker som får mig att må bra. Igår så fyllde Elin år och hon frågade om jag var för ledsen för att gå ut, men jag tänker att är man ledsen så är det precis det man ska göra – träffa sina vänner. Matheo är hos farmor och farfar och Gustav tog Evelyn i natt så jag fick sova. Jag sov länge. Gustav väckte mig när Evelyn hade sin förmiddagslur och hade lagt fram bikini och kaffe. ”Vi sitter på balkongen” sa han. Och så fick det bli.Det är en molnande sorg. Dubbla känslor av att idag, just idag lever Inger fortfarande. Lycka för det och sorg över att hon såklart inte vill och snart inte kommer leva längre. Livet har sin gång. Det är skönt att skriva av sig lite. Skönt att vara med Gustav.Hoppas att ni mår bra och tack för att ni är här. Det värmer.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Träning sol och kaffe”


 1. Alexandra skriver:

  När vår son fick en tumör för några år sen så sa kuratorn på onkologen att just när man är sådär mittemellan, i nåt slags vakuum (som du är nu), så är Det som allra värst. Och att även om en allvarlig diagnos eller till och med att någon går bort känns hemskt så är det ändå ”lättare” för en människa att acceptera – då har man nåt konkret att förhålla sig till. För mig var det en pytteliten tröst i alla fall – att veta att nu är det som värst – det kommer bli bättre. Kram❤️

 2. Malin skriver:

  Tycker du har en fantastisk inställning till livet.
  Å en mycket fin familj å nära.
  Kram

 3. L skriver:

  Så fint du har skrivit om din träff med Inger…
  Det påminde mig när jag träffade min mormor för sista gång innan jag flyttade från Brasilien till Sverige.
  Du är väldigt speciell och inspirerande. Är glad att jag fick växla några ord med dig på Mariatorget för några månader sedan.
  Kram <3

 4. Linda skriver:

  Wow, vilken fin gest som gör så mycket i situationen. Ni är så fina.

 5. Du skriver så fint Elaine stor kram till dig <3
  http://erikalindgren.com

 6. Malin skriver:

 7. Fru Minimalist skriver:

  ”När mammor dör, då förlorar man ett av väderstrecken.
  Då förlorar man vartannat andetag, då förlorar man en glänta.
  När mammor dör, växer det sly överallt.”

  http://minimalisterna.se/nar-mammor-dor/

 8. Johanna Sohlberg skriver:

  Vad härlig er balkong ser ut! Skönt häng!
  Och vilken fin man du har, det märks att ni tar hand om varandra och det är bra fint det! Kram

Lämna en kommentar