Schemat under Almedalsveckan


Det är skönt att äntligen ha kollegor som kan göra mitt jobb de dagar jag inte är i Almedalen. Förr var jag alltid där åtta dagar, denna gång räcker det med två. Serena och Peter kommer vara där resterande dagar. Så skönt med kollegor! 

Ikväll är det jag som retorikexpertar för Aftonbladet, måndag tisdag är det Serena Mon de Vienne och onsdag torsdag Peter Nitschke. 

Imorgon pratar vi om hur man fixar Almedalstalet i Nyhetsmorgon med Pihlblad och Oscarsson.

Jag modererar seminariet ”Sexuella övergrepp mot barn på nätet” som Rädda barnen anordnar på måndag mellan 11-12 då bland andra polismästare Carin Götblad och Anders Yngve är med. Kom till Tage Cervins gata 3b 11.00 på måndag om ni vill se.

Serena och jag är domare på UR:s retorikmatcher på Tage Cervins gränd 3 klockan 11 och 14 på måndag och tisdag. 

Vi ses i vimlet!

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Schemat under Almedalsveckan”


 1. evelina skriver:

  Tänkte bara tipsa om ett bra ställe som man också skulle kunna starta upp ’stopp min kropp’ eller bara ge ut barnvänlig information – barnkanalen. Typ på morgonen eller kvällen när många barn sitter bänkade…

  Hoppas du får en underbar sommar!!

  • Jeanette skriver:

   Jag håller verkligen med dig!
   Morgonshowen har ju gäster som pratar om olika saker på ett pedagogiskt vis, varför inte detta?

   Jeanette

 2. Annica Magnusson skriver:

  Såg även att det hade blivit en stor diskussion angående att Prins Daniel ska vara på Almedalen nu i veckan. Imorgon skulle han visst delta i en diskussion angående barn/ungdomars fysiska ohälsa. Otroligt viktigt ämne även det. Och visst, det är en politisk debatt MEN det är ett ämne som bör lyftas på varje plan – oavsett om det är inom politiken, ute på skolorna eller ja – var det nu diskuteras. Det jag menar är att det inte är fel av Daniel att vara där. Han behövs. Du behövs du med Elaine.

 3. Annette skriver:

  Håller med både Evelina och Jeanette! (Annica också =)) SVT var emot att Elaine talade i samband med boksläppet, pga av att pappan inte var dömd. Men det Evelina skriver är ju jättebra! Även om jag talar med mina barn betyder det inte att alla andra gör det. Hade gärna sett att ”stopp min kropp” blev mer allmänt, precis som……en brandövning! (bra där Elaine) Elaine: Hur ställer sig SVT?

Lämna en kommentar