Fredagsblomma


Jag tycker den är vacker och allt, men egentligen ska den väl hängas upp på en balkong. Så fint!

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Fredagsblomma”


 1. Emelie Svensson skriver:

  Har precis läst ut din bok. Så välskriven och så hjärtskärande. Den väckte så många känslor men kanske det viktigaste, den väckte tankar! Både till mig som medmänniska, till mig som, förhoppningsvis, framtida mamma och till mig som blivande lärare. Hur vi som vuxna måste och kan skapa förutsättningar för barn att utveckla en integritet. Hur vi måste vara observanta och ta eventuella tecken på allvar. Och tyvärr, hur vi måste stå upp för de barns rättigheter till deras egna kropp. TACK! Tack du inser vikten i att lyfta detta samhällsproblem.

 2. Diana skriver:

  Åh det är nästan för kallt fortfarande eller? Kanske inte för rosor, kan inget alls om blommor. 😀 Lät fint att ha den på balkongen, måste kolla om jag har piffa upp altanen i helgen, hoppas på att våren ska kicka igång snart.

 3. Eva skriver:

  Hittade pioner idag och det fick bli vår fredagsblomma! Har delat fredagen med dotter på spa – en underbar bondingförmiddag där vi pratat om kommande student, vuxenlivet och ett högt önskat sommarjobb som hon fått reda på att hon rott iland!

  Önskar dig o din familj en trevlig helg!

Lämna en kommentar