Pompösa Petter


”Jaha, du har inte jobbat här så länge. På min tid fattade man grejen. Hur gammal är du egentligen?” Känner ni igen typen? Ni som har läst Härskarteknik gör det. I Nyhetsmorgon kommer vi diskutera dom som jag kallar Pompösa Petters. Älskar att hitta nya benämningar istället för att leta bristfälliga synonymer. 08.45 är jag med i Fixa Vardagssnacket i tv4. Missa inte det!
Ja, jag håller med.

Det är kallt ute idag!

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Pompösa Petter”


 1. wigwag skriver:

  Du menar ”FATTARU-folket”? Stör mig nåt kopiöst på folk som avslutar allt dom säger med ”fattaru”. Oftast är det invandrare men har även hört folk utan brytning slänga sig med det. Vet inte om det blivit vanligare eller om det bara är jag som ser ut som ett frågetecken när nåt ska förklaras.

  • wigwag skriver:

   Såg inslaget. Du går verkligen genom rutan! Så bäst! Som alltid. Men nej. Det var nog inte ”fattaru-folket” som var på tapeten. Mera typ ”tids-förtryckarna”.

 2. Cecilia skriver:

  Avskyr den meningen ”hur gammal är du egentligen..” Så arg på att den kan manipulera duktiga kompetenta människor som bör ha en ledarroll till att tacka nej för att ”rollen kräver en äldre person”. Må hända att en får längre livserfarenhet (ofrånkomligt), men den här jäkla åldersfixeringen gör mig tokig. Jag har hellre en smart duktig 18- åring som ledare än en pompös Petter på 64.

 3. Ulrika skriver:

  Vad skön du är

 4. A way of living skriver:

  Hahahaha! Så jävla BÄST!!!!

 5. Hockeysmurf skriver:

  Tack så vansinnigt mycket för igår! Du var helt fenomenal!
  Går gärna och lyssnar på dig igen! 🙂

  (Insåg att jag var tvungen att skriva en mening till annars hade det kunnat tolkas helt galet ju…)

 6. Imsevimse skriver:

  Jag har tack och lov aldrig råkat ut för den typen. Eller jo, en gång på en föreläsning hos försvarsmakten. En äldre man som fnös åt en yngre kvinna. Men det föll bara tillbaks på honom själv och han framstod som en sur gammal gubbe vars tid har passerat.

 7. Tissel skriver:

  Lol på bröstvårtan!
  Du är så jävla kul och grym.

  Pluggar på universitet men extrajobbar som vikarie på skola i Tullinge med 6åringar. Nu är vi igång och pratar stopp min kropp och jag har pratat med ordinarie personal om det och det verkar ta det på stort allvar!

  Tror jag bor mittemot dig på bergssunds strand, vink vink!

 8. Louise skriver:

  Herregud vad rolig du är! ”Det är kallt ute.”

Lämna en kommentar