Stielli


  Denna kvinna var över hos mig och Evelyn för några dagar sedan. Hon har vunnit talarpriset två tillfällen och är den mest ödmjuka människa ni kan tänka er. Så ödmjuk att man nästan vill skydda henne för mindre ödmjuka människor. Det har alltid legat i min natur, att skydda dom som kanske blir orättvist behandlade på olika sätt. Jag önskar att det fanns sånna med den naturen när jag var mobbad under mellanstadiet. En famns, Maria Habib. Hon stod upp för mig, det glömmer jag aldrig.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Stielli”


  1. Diana skriver:

    Håller helt och hållet med dig, om att man önskar att det fanns flera såna personer som kunde känna att de ville ta hand om de som inte vågar och kan stå upp för sig själva. Istället för att haka på vad andra säger så hade det vart bättre, en bättre värld, om fler vågade säga NEJ eller fler vågade säga emot och försvara de svagare. I en perfekt värld. <3

Lämna en kommentar