Huvudbry för Ögonbryn


Jag fick så kraftiga och coola ögonbryn när Carina sminkade mig. Så synd att jag noppade bort dem på 90-talet. Men det finns sätt att få dem tillbaka. Det här är tydligen svaret och det står på min shoppinglista. Eller lista och lista, det är en punkt bara.
Är det nån mer än jag som noppade bort sina ögonbryn på 90-talet?

Bloggvännerna har ordet

15 svar till “Huvudbry för Ögonbryn”


 1. Louise skriver:

  Dom växer väl ut?

 2. Sofia skriver:

  Du har skrivt ganska många inlägg om samma plåtning. Börjar bli tjatigt.

 3. Sofia skriver:

  Japp! Skulle verkligen vilja ha ögonbryn som Kim Kardashian men dock för tunna och med brynkräm ser det så overkligt ut förutom på bild!

 4. Diana skriver:

  Alla mina vänner gjorde det tror jag, men jag vågade inte. Ville ha något kvar. 😀

 5. Theresia skriver:

  Önskar jag någonsin haft några ögonbryn att noppa bort. Mina har alltid varit typ obefintliga.

 6. Jennifer skriver:

  Wow villa snygga bryn!! Kanske kan din makeup artist visa hur man gör och vilka produkter hon använder?

  Jag har naturligt smala bryn som tur är så behövde inte noppa sönder dom. Hårväxten är dock lite tunn satt jag brukar fylla i lite med brun ögonskugga för att framhäva formen.

 7. Jonna skriver:

  Anastasia Dip Brow Pomade är otroligt bra! Tänk bara på att inte trycka för hårt med penseln, behövs bara otroligt lite på penseln. Annars blir det väldigt onaturligt 🙂

 8. Danielas Dagbok skriver:

  hahaha jaaaag noppade bort mina ögonbryn när jag var 15 :’D Men de växte som tur tillbaka.

 9. Ulrika skriver:

  Jupp. Det var väl få som inte gjorde det då? 🙂

 10. S. med punkt skriver:

  Känner mig lite dum… har de alltså inte vuxit ut sedan 90-talet? Hur lyckas man ”döda” dem så? Jag noppar alla ”vildvuxna” och har gjort så i över 15 år. De växer tillbaka på ca tre sekunder och verkar inte alls ha fattat att de är oönskade.

 11. Jenny skriver:

  Ja, tyvärr! Fast på 00talet 😉 behöver inte ens plocka mellan ögonbrynen, gick hårt åt med både pincett och rakhyvel i några år.. Jag har pröva 3Dtatuering, kanske kan vara något för dig att snegla på? Magdalena Graaf skrev om det i sin blogg, och har sett folks bryn live också: skitsnyggt! Så ser man alltid stylad ut också, ganska nice de dagarna man känner sig som en zombie

 12. Johanna Sohlberg skriver:

  Ja men ja! Jag hatar mina smala ögonbryn, vill ha tjocka fina. Och inte fan kan jag måla dom snygga heller. Crap!

  Positiv idag känner jag haha!

 13. Maria skriver:

  Fan vad snygg!!! Du passar i dina bryn 🙂

 14. Loui skriver:

  Dette er ingen reklame eller noe sånt, men jeg trodde også at jeg hadde nappet bort øyenbrynene. Jeg har brukt Revitalash for øyenvippene før, så jeg kjøpte Eyebrow Conditioner fra samme merke og etter 2-3 måneder hadde jeg fått tilbake mine store og tykke bryn! Krever tålmodighet, men det er SÅ verdt et forsøk 🙂

Lämna en kommentar