Tack!


Godmorgon mina tekoppar! Jag har läst igenom era kommentarer och jag måste säga att de värmer enormt. Jag ska hitta det där nya förhållningssättet till bloggen igen. Det görs förresten en utredning kring ett troll som är väldigt aktiv på bloggen. Vi har ip-nummer och adress, japp tilloch med vemdet är vet vi. Ni har sett hen här under en massa olika namn. Jag tycker att man kan ignorera till viss del, men ibland ska man sätta ned foten också. Exakt hur jag kommer göra det får vi se, men jag kan säga att nu kommer för första gången varje trollkommentar från hen till nytta – det blir ytterligare ett bevis på trakasserier. Inte klokt egentligen, att det finns folk som har bloggar som ventiler för annan skit i deras liv. Sjuka människor, på riktigt. Och det är det som gör mig lite kluven, att sätta ned foten för en redan sjuk person. Samtidigt är det friskt att göra en sån sak och det är väl så man blir av med sjuka beteenden – gränsdragningar för dem.

Livet rullar på annars. Eftersom familjen är lediga tillsammans så bloggar jag mindre nu. Förut brukade jag passa på att blogga när familjen sov, men nu passar jag på att läsa en bok istället. Min egentid är ju värd nåt också. Nytt år, nytt förhållningssätt. Det blir bra det här.❤️

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Tack!”


 1. Tissel skriver:

  Det låter fett bra! Alltihop.

  God lördag!

 2. Johanna skriver:

  Tycker absolut att du ska vidta åtgärder mot personen som trakasserar dej genom bloggen! Även om du ej frågade om råd…
  Om en persons sjukdomstillstånd yttrar sej i symtom som innebär olagliga handlingar, som dessutom skapar obehag, så behövs väl det om nått sättas stop för!
  Resten av inlägget låter väldans bra det med.
  Gott nytt år!

 3. CiG skriver:

  Dessa nättroll, SÅ trist de finns, tyvärr är det eller de en anledning till att jag slutade blogga.
  Illa och trist.
  Lugnt nyår här hos mig och mina mysisklädda vänner, vi är ju nu så ”gamla” så att dressa upp är inte längre prio 1, mer känslan = vi finns, vi är, vi äter och dricker gott.
  Skönt.
  Jag slappade i soffan igår, såg en eftermiddagsfilm på SVT kanal 2. Åh, så underbar.
  En doku-film – Den gröna cykeln!
  Har du sett den så vet du, om inte … se den!!! (Finns säkert på webb-TV)
  Ha ett riktigt bra år, du och din familj och … bloggen 🙂

 4. Maria skriver:

  Dela gärna med dig av lite boktips så här i mellandagarna Här i Jämtland är de riktigt läsväder ( snö och blåst) idag Kram

 5. Heja! Bra! Böcker är också viktiga 🙂 Och egentiden utan bloggen!

 6. Cosima skriver:

  Lykke til med å finne ut av dette! Heier på deg!

 7. Therese skriver:

  Jag vill bara säga att jag uppskattar dig och din blogg otroligt mycket! Du är likt en storasyster som ger goda råd, fina insikter i livet och förser mig med nya perspektiv på saker och ting. Tack för det, Elaine! Du är dessutom min retorikförebild och jag längtar tills jag tar examen, får en fast lärartjänst (svenska som andraspråk) och får gå på dina fina föreläsningar här i Gävle! Kram!

 8. gunilla rejholt skriver:

  hej första gången jag lämnar en kommentar.NEJ sluta ej med din blogg,den är såååå BRA,hoppas du kommer på ett förhållningssätt,så du trivs och fortsätter 🙂 ang trollen,fram med dom i ljuset,så spricker dom!Men om man på gatan ute i verkligheten säger samma”skit”till någon,så är det ju olagligt o straffbart,oavsett om man är frisk eller sjuk…tycker att du ska polisanmäla,så varför låta bli?
  ingen skall behöva ta någon skit.varm kram i vinterkylan.

 9. Anna skriver:

  Jag tycker också du ska anmäla! Även om du klarar av att hantera det så kanske även andra blir utsatta av den här personen. Och du kanske kan stoppa så att andra slipper bli offer för denna person.

 10. Katia skriver:

  Din blogg är kanoners. En blandad kompott av lite av varje har du här.

  Dessa Troll har jag inte mycket till övers för. Bra att du sätter ner foten när du känner att hen gått över din gräns.

 11. Det blir toppen Elaine!! Njut!! <3

 12. Idén att läsa en bok istället för att blogga när familjen är ledig tillsammans låter som ett toppen första steg till ett nytt bra förhållningssätt tycker jag.

  Du är klok som sätter ner foten. Jag förstår att det känns hemskt att göra det mot en sjuk person, men det kommer nog något gott ur det i längden för de båda. Så skäms inte, du gör det ju för att du är rädd om dig och din familj. God fortsättning =)

 13. Charlotta skriver:

  Älskar din blogg och den blandning av storstadsliv, småbarnsliv, träning och allt annat mysigt den ger! Håller inte alltid med dig, men det är ju det som gör din blogg så fascinerande att läsa! Det känns som om jag känner dig, men du har ingen aning om vem jag är… 🙂 Fortsätt blogga – du har en trogen följare i mig! Gör det i den utsträckning som passar dig och så länge det är roligt bara! Kramar från Götet!

Lämna en kommentar