Trötter


Jobbar hemifrån idag. Jag sitter med deadlines för både krönika och bok. Och just sitta tycker inte mina höfter om så jag måste ligga ned emellanåt. Blir lite skriva från sängen, men det är också jobbigt eftersom jag behöveren kudde mellan knäna och får skriva snett. Voine voine. 

  
Jag är helt makalöst trött idag. Det känns att vecka 38 närmar sig och att jag är höggravid. Tur att det bara är en veckas jobb kvar. Samtidigt så kommer jag sakna jobbet. Eller så känns det nu. När Maggan är ute kommer jag ha fullt upp att lära känna henne.

Nej nu ska jag sova 45 minuter och sen bege mig till kvällens föreläsning. 

 

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Trötter”


  1. Johanna skriver:

    Halva arbetslaget hos oss har börjat sitta på pilatesbollar. Toppen, tycker jag! (Drömmen vore höj- och sänkbara skrivbord.)

Lämna en kommentar