Varberg, mitt kontor för dagen


Hallå vänner! Jag fick lite jobbtid över och det är ju alldeles lysande att hitta nåt gött café att ha som kontor och dessutom äta lunch på. Det är många bollar som hänger i luften som jag ska ta ner nu. Saker som ska göras och växa när Maggan har kommit till världen. Det känns både roligt och lite stressigt. Men jag gör det i en hälsosam takt. Cafét jag hittade heter i alla fall Café Mignon – supermysigt och har funnits i Varberg sedan 1935.

 

Och det jag har i mitt knä nu som ska vara klart inom någon vecka eller så är det nya omslaget till Vardagsmakt som kommer ut i vanlig pocket i höst. Jag tycker inte storpocketen blev snygg alls, men det säljer förvisso som smör och det är ju skoj! Här är ett av förslagen som kom till mig idag – strunta i namn och undertext, det var arbetsnamnet innan boken släpptes.

Så här tänker jag och jag är inte grafiker så ni andra får gärna hjälpa till. Jag vill ha en vit bakgrund med svart stor mäktig text där det står ”Vardagsmakt”. Mellan titeln och undertiteln får gärna nyckeln (som är en 10:a på samma gång) vara i skimrande guld och undertexten ska vara som den är idag, i svart och meningen ”10 strategier som ger och genomskådar makt”. Vad tror ni om det?

Har ni andra förslag?

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Varberg, mitt kontor för dagen”


 1. mollan skriver:

  Åh jag ÄLSKADE omslaget t storpocketen (som förgyller mitt hem både estetiskt och innehållsmässigt)

 2. Mia skriver:

  Vit tycker jag, svart ser ut som en deckare…

 3. Linda skriver:

  Åh vad roligt att du hittade caféet som jag tipsade om!

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Glömde tacka för tipset, förlåt mig Linda! Tack! Och chokladbollarna såg fantastiska ut men det blev bakad potatis och tonfiskröra. ☺️❤️

 4. Paula skriver:

  Det låter snyggt!

 5. Heja Emma! skriver:

  Kom att tänka på nu en kommentar från tidigare där bloggvännen berättade om att hennes man försökt gå och köpa din bok ”vit makt” 😉

  Jag är allergisk mot svart bakgrund och vit text, det är så himla oläsvinligt. På ett bokomslag spelar det inte så stor roll men tyckte faktiskt att detta såg lite obehagligt ut tillsammans med ”Vardagsmakt” haha. Ditt förslag lät dock jättebra!

 6. Emma skriver:

  Byt typsnitt! Det du har påminner om Absolut vodkas!

Lämna en kommentar